@Nusretin: Wiem, że to #heheszki jednak część osób tak robi a później płacz "czemu zarabiam tak mało", "j----i prywaciaże, niech płacą 40% na mojego gówniaka"
@rasala: wszystko zależy od pracodawcy i pracy, taka prawda. Jak wiesz, E Twoja praca ma sens i dostajesz za to kasę to chce Ci się pracować, a jak pracodawca kładzie laske na Ciebie i tak naprawdę możesz się o--------m to czemu nie? Zauważyłem po sobie, albo prywaciaz, który nie płacił, albo jakieś tam liche zajęcie bym nikt się tego nie złapie, zawsze można zmienić prace,ale z tym tez różnie
@rasala akurat często jest tak że z----------z jak robot a pracodawca ma to w dupie i nie dostajesz podwyżki tylko info że skoro robisz 150% normy to rób dalej ale pensja nadal normalna albo niższa bo "ciężkie czasy". Trzeba wiedzieć kiedy powiedzieć stop.
@Nutaharion: Ja bym jednak nie mieszał wykożystwywania pracownika z nieróbstwem. Niemniej jednak masz rację często pracownicy zachowują się tak w stosunku do "nie fair" pracodawców.
@czarmander: Najważniejsza jest uczciwość względem pracodawcy/pracownika. Bez wzajemności relacji prowadzi to właśnie do takich patologii o jakich piszesz.
#pracbaza #heheszki
źródło: comment_uwyEhkgwIkBiufJBJ4Yrug6z1la5huq1.jpg
Pobierzźródło: comment_JFnxY1w4WYuK7KVzTgQVpUt54mDkvzsD.jpg
PobierzLel chyba po okresie próbnym xd
Trzeba wiedzieć kiedy powiedzieć stop.