Aktywne Wpisy

Ana77 +4
Gdzie poznać wolnych facetow po 30? Obiecałam sobie, że spróbuje kogoś znaleść latem, ale mam wrażenie, że jestem na pustyni.
Od jakiegoś czasu biegam, a zaraz idę na kurs językowy. W ostatnich 12 latach żadnego faceta nawet nie poznałam. Jestem kompletnie w dupie, bo praca to działalność, a nie etat. Wstydzę się wrzucić zdjęcia na internet.Niby mówią mi, że wyglądam młoda, ale nie cierpie swojej brzydkiej twarzy.Nie ma co ukrywać, że będę
Od jakiegoś czasu biegam, a zaraz idę na kurs językowy. W ostatnich 12 latach żadnego faceta nawet nie poznałam. Jestem kompletnie w dupie, bo praca to działalność, a nie etat. Wstydzę się wrzucić zdjęcia na internet.Niby mówią mi, że wyglądam młoda, ale nie cierpie swojej brzydkiej twarzy.Nie ma co ukrywać, że będę

dorodny-agrest +127
Znajomy - uśmiechnięty, wesoły człowiek. Zawsze fajnie się gadało. Dwójka dzieci, żona. Wczoraj jebnął się na linę. 35 lat. #depresja #samobojstwo

źródło: comment_7WP5Rh19flCOOxrGBf0sFV0VQ4JQfRDk.jpg
Pobierz@magral nope
Swego czasu dużo przeróbek właśnie przez to powstało, jedna z moich ulubionych. xD
źródło: comment_h3eWy9mqp1G7IcJsL7Bu1S4mSvBUWKHv.jpg
PobierzTo cała seria komiksów.
źródło: comment_5GNxl5mxSaQccpzHo3ZbotHETZjhFLuJ.jpg
Pobierz@JanekZdroj: przeciez kobiety sa chronione:) maja prawo tak robic, bo robia to w "emocjach":) mogly np nie iwedziec co sie dzieje, spanikowaly:) poza tym chyba nalezalo z prywatnego oskarzenia zlozyc na nia wniosek o skladanie falszych zeznan, a malo komu chce sie to robic i chce jak najszybciej o zaklamanej szmacie zapomniec:)
w Polsce moze jest inaczej:)
obrazek jest bolesny bo wiele
Komentarz usunięty przez moderatora
źródło: comment_xCrUKhMsfk39UKi9LqZvPMzivyai1F2X.gif
Pobierz