Aktywne Wpisy

BONAMERA +1183
SmokStarodawny +12
k---a serio? xd no jak dla mnie to on stoi perfidnie przed przejściem dla pieszych, odwrócony do niego twarzą, jeszcze łapie kontakt wzrokowy z kierowcą, także chyba każdy jeden kierowca będzie myślał, że jegomość ma zamiar przejścia przez nie XD
#prawojazdy
#prawojazdy
źródło: Zrzut ekranu 2025-02-09 133904
Pobierz

Dużo się tu ostatnio o mnie mówiło, choćby tu czy tu. Może zamiast rozmawiać o mnie, porozmawiacie ze mną? Co powiecie na AMA? Będzie kontrowersyjnie.
Widzimy się w poniedziałek 24 października, godzina 12:00. Zapraszam.
#ama #wykop #pruszkow #albogruboalbowcale
@Turboslaw: Nie ma żadnej mafii.
źródło: comment_jgYW7DlQI2stjtPvxAcbYDTO2AbVOIp7.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@Bozyszcze: akurat on jest znany z tego, że no... był w mafii, a potem poszedł na koronę i sprzedał kolegów, także trochę się nie zgadza.
Przyszedł @Jaroslaw_Sokolowski z oficerem prowadzącym do Biauka i @Moderacja musiała zweryfikować pozytywnie ;)
Generalnie to "żenadłem" z obecności Masy na Wykopie bardziej niż z ortografii Leszke.
Jarek zdrowaśki powinien odmawiać za ludzi, którym zniszczył życie, a nie lansować się jak jakaś Cichopek czy inny Agent Tomek...
@chupachupss: czyli nikt :) Ani to bohater ani celebryta. Wysypał sie widząc przed oczami wizje spędzenia reszty źycia w pierdlu. A zamkniecie dzieki jego zeznaniom reszty patusów to tylko skutek uboczny a nie bohaterski czyn
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora