Aktywne Wpisy
DwaKolory +235
Pomijając już słuszność nakładanych ceł, to najciekawsze jest to, że w Stanach potrafią w kilka dni przeprowadzić rewolucję podatkową, która obowiązuje niemal natychmiast, a w Polsce władza nie potrafi nawet znieść zakazu niedziel handlowych czy też chociażby ograniczyć podatku Belki.
Ta dysproporcja w zdolności szybkiego podejmowania decyzji jest bardzo zaskakująca. U nas to trzeba na spokojnie, trzeba podebatować, a jak się już wszyscy dookoła nagadali to odkłada się projekt do szuflady i
Ta dysproporcja w zdolności szybkiego podejmowania decyzji jest bardzo zaskakująca. U nas to trzeba na spokojnie, trzeba podebatować, a jak się już wszyscy dookoła nagadali to odkłada się projekt do szuflady i

dzbanzyciowy +35
Śmieszy mnie to jak wszyscy wpisują sobie w CV poziom angielskiego na poziomie B2 nie zdając sobie sprawy z tego, jaki to porządny i wysoki poziom już jest. Do tego jeszcze B2 = B2 ogólny + słownictwo twojej profesji. Np lekarz musi znać anglojęzyczne nazwy kilkuset chorób, anatomii. Powiecie, że to już poziom C1-C2. Nie, poziom C to jest cała masa wyrażeń idiomatycznych bardzo rzadkich albo przysłów. Tego na pewno będzie lekką

Dużo się tu ostatnio o mnie mówiło, choćby tu czy tu. Może zamiast rozmawiać o mnie, porozmawiacie ze mną? Co powiecie na AMA? Będzie kontrowersyjnie.
Widzimy się w poniedziałek 24 października, godzina 12:00. Zapraszam.
#ama #wykop #pruszkow #albogruboalbowcale
serio nie masz nic lepszego do roboty tylko zakładać tu konto i odpowiadać na pytania gimnazjalistów, którzy tylko z opowieści starszych kolegów Cię znają? (jeśli ty to ty)
Komentarz usunięty przez autora
Okazało się, że dno jeszcze nie osiągnięte.
ale oczywiscie SJW's sie zlatujo hurr durr jak to przestepca nie moze byc!!!!!!!!!!
Komentarz usunięty przez moderatora
Panie Masa czekam z niecierpliwością.
O 18:00 lub 20:00 lepsza godzina.