Aktywne Wpisy

Goronco +224
źródło: temp_file3503036864361658181
Pobierz
mirko_anonim +13
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Spójrzcie proszę z boku na skomplikowaną sytuację, oceńcie i napiszcie co uważacie. Jestem lvl 30, mam siostrę lvl 37. W przeciągu ostatnich 5 lat przeżyliśmy serię nieszczęść w rodzinie. Najpierw w odstępie miesiąca zmarli rodzice naszego taty. Rok później w odstępie kwartału rodzice naszej mamy. Kilka miesięcy później mamie zdiagnozowano nowotwór i rok później mama nie żyła. I w końcu tata 2 lata temu zginął w wypadku samochodowym
Spójrzcie proszę z boku na skomplikowaną sytuację, oceńcie i napiszcie co uważacie. Jestem lvl 30, mam siostrę lvl 37. W przeciągu ostatnich 5 lat przeżyliśmy serię nieszczęść w rodzinie. Najpierw w odstępie miesiąca zmarli rodzice naszego taty. Rok później w odstępie kwartału rodzice naszej mamy. Kilka miesięcy później mamie zdiagnozowano nowotwór i rok później mama nie żyła. I w końcu tata 2 lata temu zginął w wypadku samochodowym

Z racji tego, ze skończyła mi sie umowa dostałem nowy telefon i starego nie potrzebuje, dlatego z chęcią go komuś oddam :)
Jest to #iphone 5 16GB czarny w stanie dobrym, a poza nim w zestawie:
-oryginalne słuchawki EarPods
-oryginalna ładowarka
-kabel zamiennik
-papiery
Losowanie o godzinie 22!!!
#rozowepaski nie biorą udziału
#rozdajozadarmo
źródło: comment_bSZHn9QSJLllssZtyonWSL0R4G2eOANu.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
@LewCyzud: Napisałeś że w piątek wylosujesz... pamięć krótka? No chyba że jest to marny troll i uważasz że nie ma określonego dokładnie dnia losowania w jaki piątek. ( ͡° ͜ʖ ͡°)