Aktywne Wpisy

Amigoyamigo +79
Wyjechałem z Polski w 2017 i to chyba była najlepsza decyzja w moim życiu. Oczywiście zachód ma też swoje problemy, nigdzie nie jest różowo i koszty życia są różne ale mimo wszystko codziennie rano budzę się z uśmiechem na twarzy że nie jestem w ojczyznie. Jestem po prostu szczęśliwy. Szczęśliwy że nie muszę codziennie walczyć o przeżycie, szczęśliwy że mam normalna pracę, szczęśliwy że moje pieniądze z podatków idą na normalne usługi

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Komentarz usunięty przez autora
@smirk0: te na dropboxie zrobiłem przed chwilą :) A to dodane do wpisu jest ze streetview więc nie wiem, ale mogę Ci powiedzieć, że jest dość aktualne ;)
@Afterglow: bo do odważnych świat należy :)
źródło: comment_W9qTmsfieAogAmMBuwUE61rHTWEn7dNy.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@smirk0: nie ciągnie mnie do dużych miast. Betonowe osiedle też mi w ogóle nie przeszkadza, w sumie to lubię takie skupiska ludzi, bo wszystko tutaj jest na wyciągnięcie ręki. Zaraz pod blokiem spożywczak i piekarnia - najważniejsze rzeczy kupisz. Kawałek dalej Biedronka, Tesco, Auchan, Lewiatan i kilka innych. Jest i Castorama
@Ciemny_linuksowiec: jestem kowalem własnego losu. Ale nie każdy może zarabiać 2000-2500 zaraz po studiach, trzeba włożyć w to trochę pracy ( ͡º ͜ʖ͡º)
@jwd07: jakaś waluta z malezji czy jakiegoś innego zakątka. To było nawiązanie do wpisów feuera, bo u nich się tego używa. Ale to prawie 1:1 jak złotówka więc łatwo sobie wyobrazić.
@fixie: Nie skojarzyłem, bo bloki niższe - mój ma 8 pięter :) W takim razie pozdro sąsiedzie :D
Komentarz usunięty przez autora