Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 85
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@lent: sprzed ilu lat te zdjęcia?

jedynie, że nadal u Was tak pięknie

@smirk0: te na dropboxie zrobiłem przed chwilą :) A to dodane do wpisu jest ze streetview więc nie wiem, ale mogę Ci powiedzieć, że jest dość aktualne ;)

@lent: ale na cholerę wołasz tysiąc osób?

@Afterglow: bo do odważnych świat należy :)
  • Odpowiedz
@lent: Bardzo poważnie polecam zmianę miasta, nawet nie wierzyłem, że takie perełki jeszcze istnieją gdzieś w Polsce.

@smirk0: nie ciągnie mnie do dużych miast. Betonowe osiedle też mi w ogóle nie przeszkadza, w sumie to lubię takie skupiska ludzi, bo wszystko tutaj jest na wyciągnięcie ręki. Zaraz pod blokiem spożywczak i piekarnia - najważniejsze rzeczy kupisz. Kawałek dalej Biedronka, Tesco, Auchan, Lewiatan i kilka innych. Jest i Castorama
  • Odpowiedz
@lent: Widzę kolego, że Ci się powiodło

@Ciemny_linuksowiec: jestem kowalem własnego losu. Ale nie każdy może zarabiać 2000-2500 zaraz po studiach, trzeba włożyć w to trochę pracy ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@lent co to jest MYR

@jwd07: jakaś waluta z malezji czy jakiegoś innego zakątka. To było nawiązanie do wpisów feuera, bo u nich się tego używa. Ale to prawie 1:1 jak złotówka więc łatwo sobie wyobrazić.
  • Odpowiedz
@lent: nawet ta sama ulica ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@fixie: Nie skojarzyłem, bo bloki niższe - mój ma 8 pięter :) W takim razie pozdro sąsiedzie :D
  • Odpowiedz