@WektorWlasny: @noichunoiczesc: @NiebotycznyWojciech: Ale kija w dupie macie xD Laska lubi imprezować to imprezuje, na #!$%@? drążyć temat. Akurat kogoś obchodzi jakis piwniczniak na wykopie który będzie mówił, ze hurr ciąża i hiv
@19_85: @WektorWlasny: a według mnie do karyny jej daleko, wygląda normalnie, a to że jest pijana? Większości tutaj się zdarzyło. Mimo wszystko uważam, że jak na osobę, która spędziła noc na imprezowaniu wypowiada się całkiem nieźle. Ja się nawet zaśmiałam, pozytywna osoba :)
obejrzałam jeszcze raz i śmieszy mnie jej "zaraz umrę z zaneżo... z zażenowania" xD studia to fajny czas (podejrzewam, że to studentka) czasem tęsknię za tym :)
@szcz33pan: te tereny, które przypuszczam, te tereny, które przypuszczam,
te tereny, które przypuszczam,
Urzęduję głównie na terenach 3 dzielnic (a właściwie ich fragmentach), nawet nie wiesz jak łatwo przypadkiem natrafić na kogoś w wieku 16-25 przez jednego znajomego. Bardzo dużo razy ktoś randomowy podchodził do mnie w autobusie, a później okazywało się, że to znajomy mojej siostry/znajomego/koleżanki. Może nie jest tak, że wszyscy się znają ale bardzo rzadko nie
Komentarz usunięty przez autora
Ale całkiem normalna dziewczyna, tyle że mocno rozrywkowa
@wasser: tak bo Warszawa to taka duża wioska i wszyscy piją w jednej remizie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
"zaraz umrę z zaneżo... z zażenowania" xD studia to fajny czas (podejrzewam, że to studentka) czasem tęsknię za tym :)
Urzęduję głównie na terenach 3 dzielnic (a właściwie ich fragmentach), nawet nie wiesz jak łatwo przypadkiem natrafić na kogoś w wieku 16-25 przez jednego znajomego. Bardzo dużo razy ktoś randomowy podchodził do mnie w autobusie, a później okazywało się, że to znajomy mojej siostry/znajomego/koleżanki. Może nie jest tak, że wszyscy się znają ale bardzo rzadko nie