@Lewic: nie lepiej z cortlandu? Przynajmniej 2 rok rękojmi masz nadal u apple @mila-uk: możesz trzymać pliki w chmurze + karty SDXC no i streaming muzyki filmów itd :)
@Lewic: sporo? cena w cortlandzie tylko 100 zł większa z czego co pamietam, za to drugi rok rękojmi masz u apple a nie januszowego serwisu z MM/saturna
@limpak: słuszna uwaga, ale można też kupić AppleCare Protection Plan. Ale jak się OP nie decyduję na dodatkową gwarancję, to lepiej wtedy cortland faktycznie.
@czikapu to całkiem zadowalająco. A ogarniasz z jakiego roku jest ten do ktorego linka dałem? Bo ciężko mi znaleźc, a myślę że na nowe modele nie muszę czekac
@Lewic: To zależy od tego, czy byłby ktoś skłonny kupić od Ciebie najnowszy model MacBooka. Na Allegro wisi dużo ogłoszeń najnowszych 12", Retin i Airów.
@Lewic: Boom na nie jest znikomy. MacBooki trzymają wartość, ale jak kupisz używany i będziesz chciał sprzedać używany. Ostatnia licytacja dotyczy modelu 2015, cena minimalna nie została osiągnięta.
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
@mila-uk: możesz trzymać pliki w chmurze + karty SDXC no i streaming muzyki filmów itd :)
Ostatnia licytacja dotyczy modelu 2015, cena minimalna nie została osiągnięta.
źródło: comment_94P8B8LhYrf6ffYjXNRpHmkTUpHpU3ZS.jpg
Pobierz