@3beczkiblefik sie nie dzieje Bo masz wyjenane. Zrobilbys kogos innego administratorem lub jak nie bedzie chetnych to ja sie tym zajm.e Ostatnio jak olorionek deepowal jakos turniej padła propozycja zagrania w klubie przy okazji ale c--j, nie było komu założyć gry.
@CrunchyHumus: Co za problem napisać do mnie coś takiego:
Hej miki. Mam zamiar rozruszać klub. Dasz admina?
nikomu bym nie odmówił, ale do tej pory nikt się nie zgłosił. Poza tym dlaczego pałasz do mnie agresją? Założyłem klub i gdy mam czas i chęci to robię jakiegoś turka. Nie jestem zobowiązany do robienia czegokolwiek.
@3beczkiblefik: tzn ja w ogole nie sledze pokerstrategy prawde mowiac ale zdziwklo mnie to ze tak duzy serwis wystawia gosci, ktorzy przegrgwaja pieniadze I to od lat :D
zapach gównoburzy o poranku xD #p---r #wykoppoker
btw. i tak się tam nic nie dzieje, więc to czy tam będziesz lub nie - nie ma żadnego znaczenia
Ostatnio jak olorionek deepowal jakos turniej padła propozycja zagrania w klubie przy okazji ale c--j, nie było komu założyć gry.
nikomu bym nie odmówił, ale do tej pory nikt się nie zgłosił. Poza tym dlaczego pałasz do mnie agresją? Założyłem klub i gdy mam czas i chęci to robię jakiegoś turka. Nie jestem zobowiązany do robienia czegokolwiek.