Wpis z mikrobloga

A w Polsce jak w lesie... W średniowiecznym zasranym lesie...

Kaczyński dla PAP: Będziemy dążyli do tego, by nawet przypadki ciąż bardzo trudnych, kiedy dziecko jest skazane na śmierć, mocno zdeformowane, kończyły się jednak porodem, by to dziecko mogło być ochrzczone, pochowane, miało imię.

Jak można być takim troglodytą... Tak bardzo nienawidzić kobiet. Ja wiem że ten karakan, samotny starzec bez żony, dzieci, rodziny, jedyne co umie to pluć jadem i ziać nienawiścią. Ale czemu jeszcze nikt z nim nie zrobił porządku?!? W jakikolwiek sposób? JAKIKOLWIEK!!! Tego karakana trzeba uciszyć. Zanim w tym chorym kraju wybuchnie wojna i ludzie zaczną się mordować nawzajem, ku jego uciesze...
#oswiadczenie #neuropa #czarnyprotest #polityka
  • 83
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@bykubyk: Na pewno, ale nie będą miały bezpośredniego wpływu na mnie i moich bliskich. Plan mam taki by do końca roku zapiąć wszystkie szczegóły i mieć przygotowane pole na wyjazd.
  • Odpowiedz
@blubi_su: Zakaz aborcji to nie wojna, nie musi być wcale wyrazem nienawiści do kobiet i już na pewno nie jest pluciem jadem jak ten wpis.
Nie ma dyskusji są tylko słuszne poglądy, jak w lesie.
Btw nie lubię pisu, ani nie jestem żelaznym antyaborcjonistą.
  • Odpowiedz
@blubi_su: no widzisz, a ja nie znam, ale widzę jak wyzywasz od karakanów, a wyzywanego oskarżasz o plucie jadem i nienawiść - na tej podstawie dostrzegam jednak pewną przystawalność opisu ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
Tak tylko chciałabym przypomnieć wszystkim mówiącym, że kaczka ma rację- Kościół zabrania chrzcić martwych dzieci. Jak zdążą je ochrzcić przed tym jak umrze-ok. Jak ksiądz nie zdąży dotrzeć, to mówi się trudno i nie ma chrztu. Wspominali mi o tym w liceum na religii, jako podstawa-Katechizm Kościoła Katolickiego.
  • Odpowiedz
@blubi_su: To zależy z jaką intencją. Jeśli uważa, że człowiek uzyskuje pełnię swoich podstawowych praw przed urodzeniem, to konsekwencją jest do aborcji niechęć conajmniej.
Więc nie, można lubić kobiety i być za zakazem.
  • Odpowiedz
@qerezz: Może to jest pomysł. Masowa apostazja by nie mogli zmuszać kobiety do porodu. Nie ma chrztu - nie ma powodu by rodzić martwe dziecko. Jest to chore, ale jak wiadomo pis i kler jest chory.
  • Odpowiedz
@qerezz: Jestem bezwyznaniowcem. Czemu mam rodzić martwe dziecko dlatego, że kurdupel chce je ochrzcić? Nie chcę przechodzić przez traumę rodzenia martwego dziecka. Nie chcę patrzeć na to, jak moje dziecko umiera. Wbrew pozorom jest mniejsza więź matki z dzieckiem na samym początku ciąży, niż pod jej koniec. Nie chciałabym mieć więcej dzieci po śmierci jednego przy porodzie.
Jest wolność wyznania. Nie wierzę w magiczną moc wody, a chrzcząc samemu czystą
  • Odpowiedz
@blubi_su: motywacja z nienawidzeniem kobiet jest akurat nietrafiona. Kaczyński to twardy mgtow plus zaburzenia psychiczne, ale prawda jest taka że mógłby robić duzo więcej loszek niż ty gdyby tylko chciał. Kobiety pociąga władza i autorytet.
  • Odpowiedz