Aktywne Wpisy

Sathanas_Gloriam +109
Widzę, że na główną wleciał news o 12-latku, który zginął pędząc na elektrycznej hulajnodze i zaczęły się rozważania co zrobić, żeby poprawić sytuację. Żeby zobrazować skalę absurdu tego, gdzie żyjemy, podam przykład reportażu z Faktów TVN właśnie o wypadkach nieletnich na takich hulajnogach.
Otóż wyobraźcie sobie, że DWUKROTNIE wyemitowano praktycznie identyczny materiał i jako rozwiązanie problemu podano wprowadzenie nakazu jazdy w kaskach. TAK, TYLKO TO.
Nie było ani słowa o wpajaniu dzieciakom bezpiecznej
Otóż wyobraźcie sobie, że DWUKROTNIE wyemitowano praktycznie identyczny materiał i jako rozwiązanie problemu podano wprowadzenie nakazu jazdy w kaskach. TAK, TYLKO TO.
Nie było ani słowa o wpajaniu dzieciakom bezpiecznej

RitmoXL +89

- opinie znajomych (przede wszystkim)
- opinie z forumka mimo wszystko wydały mi się dla tego karabinu dość pochlebne, a także jest tam dość popularny
- w razie czego nie ma problemów z serwisem w Polsce (BUOS)
- dostałem na niego zniżkę ( ͡° ͜ʖ ͡
Gratki ja kupuję w grudniu( ͡° ͜ʖ ͡°)
Poza tym, MMR jest milspecowy? Wszystko do AR'ów powinno
@gorfag: Z braku dosyłacza w zasadzie się cieszę,
No i wywalilem z tego kilka-klkanascie magazynkow. Pozniej jeszcze bralem klubowy sprzet i sie przekonalem, ze to nie tak zle jak strasza po internetach.
Przyjemnie sie z tego mierzy, nie ma duzego
Przy strzelaniu sportowym to chyba troche na wyrost.
Tą jakość idzie wyczuć również przy strzelaniu, nawet przez kompletnego amatora, natomiast do rekreacyjnej zabawy to polecałbym tylko gdy to czy wydasz 5 czy 15k na karabin nie robi ci różnicy.