O #!$%@? xD robię sobie właśnie #prawojazdy i rozmawiam w kolegą jak tam na jazdach. No i wiadomo akcje są różne ale to o czym mi powiedział na końcu to mnie #!$%@?ło :D
Kolega jechał sobie w elce, stanął na skrzyżowaniu i od tyłu podjechał do niego jakiś koleś na rowerze i ponoć 3x krzyczał, że musi być 1m odstępu od roweru xD Ogarniacie? koleś podjechał sam tak blisko i miał o to ból dupy, a za nim nikogo nie było... #rower
@razenas: ile takich popieprzonych akcji mam dziennie :D Ostatnio mój kursant ma D-1, jedziemy, po prawej podporządkowana A-7 wielki jak dzik, a koleś się drze i chce na policję dzwonić, bo on miał pierwszeństwo. Niestety taki margines społeczny na drogach był i będzie.
@razenas: większość z nich jest #!$%@?, trzeba brać na to poprawkę, no ale czego można się spodziewać po facecie w rajtuzach, pozdrawiam @demoos ( ͡°͜ʖ͡°)
Kolega jechał sobie w elce, stanął na skrzyżowaniu i od tyłu podjechał do niego jakiś koleś na rowerze i ponoć 3x krzyczał, że musi być 1m odstępu od roweru xD
Ogarniacie? koleś podjechał sam tak blisko i miał o to ból dupy, a za nim nikogo nie było...
#rower
Ostatnio mój kursant ma D-1, jedziemy, po prawej podporządkowana A-7 wielki jak dzik, a koleś się drze i chce na policję dzwonić, bo on miał pierwszeństwo.
Niestety taki margines społeczny na drogach był i będzie.
@Detharon: przy wyprzedzaniu.