Wpis z mikrobloga

• 167
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 35
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@wysuszony: @Jade: denerwuje mnie po prostu podejście "polaczkowości" zawsze zakompleksieni, nie mający własnej godności. Powinniśmy się wyzbyć kompleksów narodowych, bo nie jest z nami tak źle, jak niektóre zmanipulowane media kładą do waszych głów. Polecam wyjść z piwnicy.
  • Odpowiedz
@Zielony34: Każda krytyka Polek to "polaczkowatość"? Niestety to fakt, że Polki wypadają blado przy kobietach z innych krajów. Nie potrafią się ubrać, nie dbają o siebie, a jak jakaś już nałoży makijaż, to bardzo często wygląda jak cosplay Jokera.
  • Odpowiedz
@MrocznyBrokul: ty tak powaznie piszesz czy trolujesz? Wyjdz z domu czasem bordo. Na tle kobiet z jakich krajow? Bywam w szwajcarii, niemczech uk i polsce i jakos nie zauwazylem zeby polki mialy taki problem z wygladem, ubiorem wzgledem innych. Zastanow sie moze czy wiesz co mowisz czy nie powtarzasz wymyslow jakichs zdesperowanych 20 letnich prawiczkow ktore swiata poza wlasna piwnica nie widzieli
  • Odpowiedz
@MrocznyBrokul: jak zaczniesz obcować z kobietami, to zrozumiesz, że świat wygląda inaczej, niż to, co czytasz w internecie [; P--------z takie głupoty, że głowa mała, byłem za granicą i wiem, co mówię :D
  • Odpowiedz
@IcekGeldberg: Pewnie łykam zarzutkę dyskutując z zielonką, ale ci odpowiem. Nie byłem w Niemczech więc nie wiem jak to tam wygląda, ale od kobiet z UK ładniejszy jest nawet menel Zenek spod budki z piwem, więc nic dziwnego że polskie kobiety nie mają przy nich problemu z wyglądem. Mieszkam w Gdańsku, więc nawet tutaj widzę duży przekrój kobiet z różnych krajów i na 90% jeśli kobieta jest ładna, to jest
  • Odpowiedz
@MrocznyBrokul: nie białorycerzę. Właściwie dla ciebie może tak, bo zazwyczaj tacy jak ty, gdyby krowy majtki nosiły, to by cipy na oczy nie widzieli i przez to, że mają zerowe powodzenie, hejtują, pisząc, że trawa u sąsiada jest bardziej zielona. Oj biedny umysłowo polaczku, nawet mi cie nie żal...
  • Odpowiedz