Aktywne Wpisy

Zopyross +249
Na Osiedlu Generałów (tak jak się zjeżdża w dół od Intermarche) była piękna zieleń przy stawie do zagospodarowania na ładną zabudowę jednorodzinną. No to przyszedł developer i proszę, tak wygląda efekt końcowy. Czemu te szeregi nie są nawet prosto stawiane?
https://www.otodom.pl/pl/oferta/dom-szeregowy-w-swietnej-lokalizacji-ID4xbhP
#patodeweloperka #olsztyn #nieruchomosci
https://www.otodom.pl/pl/oferta/dom-szeregowy-w-swietnej-lokalizacji-ID4xbhP
#patodeweloperka #olsztyn #nieruchomosci
źródło: dmki
Pobierz
#atencyjnyrozowypasek
Kończę dzisiaj 35 lat i to był najlepszy rok mojego życia. Przez ten rok spadłam ze stukilowej wagi do 78kg. Nie istnieją stare zdjęcia dla porównania, bo kiedyś nie dałabym sobie zrobić fotki całego ciała - tak koszmarnie wstydziłam się swojego wyglądu. Na siłownię chodzę 4 razy w tygodniu (2xzumba i 2x trening siłowy). Obecnie wysiłek jest przyjemnością i satysfakcją, a poprawienie sylwetki stało się sprawą dodatkową - nie
Kończę dzisiaj 35 lat i to był najlepszy rok mojego życia. Przez ten rok spadłam ze stukilowej wagi do 78kg. Nie istnieją stare zdjęcia dla porównania, bo kiedyś nie dałabym sobie zrobić fotki całego ciała - tak koszmarnie wstydziłam się swojego wyglądu. Na siłownię chodzę 4 razy w tygodniu (2xzumba i 2x trening siłowy). Obecnie wysiłek jest przyjemnością i satysfakcją, a poprawienie sylwetki stało się sprawą dodatkową - nie
źródło: IMG_5907
Pobierz

źródło: comment_WdSiUouXRRwnzkK6eIPjkSAtD2DSxO72.jpg
PobierzA Trump lub Clinton zniosą obowiązek wizowy.
Taaak.
@Pieseu: pod względem wojskowym też caracale były najlepsze ze zgłoszonych, chociaż trudno oprzeć się wrażeniu że wojsko chciało też w przetargu NH90
@Muk_Use_Acid: aha, dlatego lepiej, że teraz będą nam szkodzili, jesteśmy dyplomatycznymi geniuszami
@Muk_Use_Acid: Myślę że Niemcy interesuje nasze dobro. Tak jak nas interesuje dobro Ukrainy.
Dlatego wpłacają ciężkie miliardy do budżetu
Jednocześnie Niemcy pilnują żebyśmy za bardzo nie urośli. Nie jest im potrzebny konkurent. Zasypują nas limitami, głupimi uchwałami bysmy nie mogli rozwinąć skrzydeł.
Ukraina stabilna i w
@Pieseu: A twoim zdaniem powinniśmy im się opłacać, tak? Taki haracz z Caracali, żeby tylko nas lubili?
Przyjąć tylu imigrantów ile chciała Merkel? Kupić niepotrzebne nikomu Caracale? Jak intensywnie mamy lizać komuś dupę i w jakim celu?
Wierzysz ze Francja by tu przybyła by nas chronić? Wierzysz ze po tym jak Niemcy, które sprzeciwiały sie przesunięciu flanki NATO na teren Polski zainterweniowałyby militarnie, skoro nawet nie chcieli tu wpuścić amerykańskich wojsk?
Dream on dreamer.
@Muk_Use_Acid: woot?
@Muk_Use_Acid: przykłady poproszę