Aktywne Wpisy

Beeercik +69
źródło: temp_file3607000356565889521
Pobierz
moze nie zdajecie sobie sprawy z tego ale mam pytanie
jak coś czytacie np ten wpis to macie lektora w glowie ktory wam to musi w myslach przeczytac na glos? czy czytacie bezglosnie, bezlektorowo? ja jestem z grupy tych ktorym „ktos” (ja) czyta tekst w glowie i kiedys dowiedzialem sie, zaskakujaco, ze w c--j osob tak nie ma xD
#ciekawostki #niebieskiepaski #rozowepaski
jak coś czytacie np ten wpis to macie lektora w glowie ktory wam to musi w myslach przeczytac na glos? czy czytacie bezglosnie, bezlektorowo? ja jestem z grupy tych ktorym „ktos” (ja) czyta tekst w glowie i kiedys dowiedzialem sie, zaskakujaco, ze w c--j osob tak nie ma xD
#ciekawostki #niebieskiepaski #rozowepaski
jak czytasz mordo
- lektor, slysze swoj glos w glowie jak czytam 66.2% (45)
- nie mam lektora 33.8% (23)

źródło: comment_WdSiUouXRRwnzkK6eIPjkSAtD2DSxO72.jpg
Pobierztutaj mamy doniesienia jednej strony które nie chciała przedstawić nawet czego dotyczą te mityczne certyfikaty których wymagali Niemcy - a wiarygodność Ursusa jest delikatnie mówiąc znikoma, porywa się na autobusy i samochody elektryczne nie mając stabilnej sytuacji finansowej: http://www.bankier.pl/gielda/notowania/akcje/URSUS/wyniki-finansowe
@Muk_Use_Acid: Chodzi o tą "aferę" kiedy Niemcy śmieli wymagać od Ursusa tych samych certyfikatów, co od innych producentów?
Podejście "nie wiem i nie interesujo mnie jakieś tam karakale, niech te złodzieje z warszawki/nasi umiłowani przywódcy decydujo" to objaw ignorancji.
@Pieseu: :D
@Pieseu:
źródło: comment_RalA6h9NGNegaurHJpEUxPpqNe3FR6GD.jpg
Pobierz@Pieseu:
Pewnie przed II wojną też było dużo debili myślących, że takie umowy mają jakikolwiek wpływ na to czy nam ktoś pomoże czy nie
źródło: comment_R9ukCm5H1T4snJvEr6yget8rNBXO43mu.jpg
Pobierz@Muk_Use_Acid podziwiam chęć do dyskusji i opanowanie. Ja już nie mam siły na uświadamianie kołków.