Aktywne Wpisy
BoredOfBeingSad +271
#p0lka
p0lki tak bardzo gardzą Polakami, a ciekawe jakby zareagowały gdyby do Polski przyjechało tak z pół miliona młodych i ładnych azjatek.
p0lki tak bardzo gardzą Polakami, a ciekawe jakby zareagowały gdyby do Polski przyjechało tak z pół miliona młodych i ładnych azjatek.
źródło: 1000003855
Pobierz
Plamka84 +50
#gielda Jak oceniacie moje portfolio?
źródło: Screenshot_2025-08-01-14-25-33-01_0d618e5acf4fbc6d59bd9e97b2c530d5
Pobierz

@invtraveler: przestałem czytać,
zdrowy rozsądek, prawo i sprawiedliwość
wybierz jedno
@invtraveler: to się zdecyduj, czy chcesz wysokich emerytur i krótkich kolejek czy niskich podatków i akcyz
@invtraveler: Sugerujesz, że wszystkie ustawy PiS do tej pory były zgodne ze zdrowym rozsądkiem?
@invtraveler: A Ty czemu nie organizowałeś?
@invtraveler: Pomysły to i PO kiedyś miała dobre. O pomysłach nie rozmawiajmy, rozmawiajmy o realnych działaniach. Jakie dobre pomysły PiS realizuje?
@invtraveler: Media trabily o tym dniem i nocą. Jakim cichaczem?
@Klepajro: Warszawa
@ajuto00: Nie mam zamiaru bronić PiS, społeczeństwo ich rozliczy, nie o to mi w tym chodzi, ale pierwszy z brzegu to program rozwoju Polski i myśli innowacyjnej Morawieckiego, poza tym podpisane umowy z Chinami na temat współpracy i jeśli wszystko dobrze pójdzie do nie beda oni uciekać do Czech tylko inwestycje wejdą do Polski,
@invtraveler: To znaczy jedynie ze ją przepchneli przez Sejm kolanem, a nie że udało im się to zrobić cichaczem. Media trabily o tym sporo.