Wpis z mikrobloga

#orange w #siedlce to jest jakiś #!$%@? dramat. Od paru lat mam problemy z zasięgiem ale to co dzieje się w ostatnich paru tygodniach to jest totalna katastrofa. Żeby w blokowisku, w mieście rzędu 80k nie dało się przeprowadzić nawet kilkusekundowej rozmowy, a powiadomienia o próbach połączenia ze mną i zwyczajne smsy dochodziły po 15-60 minutach?!?!
Nauczony doświadczeniem nawet nie dzwonie do boku bo i tak z góry wiem, że mnie zleją. Szwagier mieszkający dwa bloki dalej (również ofiara orange) zadzwonił pod koniec zeszłego miesiąca do boku. Dowiedział się, że aktualnie trwa jakaś konserwacja w naszym rejonie która ma się skończyć 29.09 i teraz UWAGA!! Wiecie Mirasy co mu polecono?? Żeby sobie zamontował antenę/odbiornik na balkonie!! Łapiecie?! Antenę czy tam odbiornik na balkon- żeby w ramach co miesiąc opłacanego abonamentu, móc normalnie wykonywać połączenia i skrobać smsy.
DRAMAT, D R A M A T. A po 29.09 jak było tak jest...
Z utęsknieniem czekam na 6 listopada. W ten dzień wybije akurat 120 dni do końca umowy i w popłochu przenoszę numer do #plus
#oswiadczenie #gorzkiezale
  • 27
W podanej lokalizacji trwa pogorszenie jakości działania sieci. Najlepiej powinna działać technologia 4G/LTE. Niestety, ale w najbliższym czasie utrudnienia mogą być odczuwalne w użytkowaniu. Prace naprawcze trwają.
@OrangeEkspert: to i ja się przyłącze: Wola Wacławowska, gmina Wolanów. Do lipca mogłem normalnie rozmawiać w domu. Po tej pięknej awarii w lipcu jakość zasięgu tak sie pogorszyło, że masakra. Używam iPhone 6 i mnie szlag trafia, co bym nie zmieniał, jest lipa. Nawet w Radomiu jak jestem w pracy mam nie pełny zasięg 4g. Najlepsze to, że mój szwagier i bracia maja to samo z iphonami w Orange. Żona ma