Aktywne Wpisy
Mieliśmy z #rozowypasek dość stresujące i pracowite dni. Weekend miał być zwieńczeniem tego, chwilą zasłużonego odpoczynku. Z racji z tego że ja całą sobotę miałem już wolną, a różowa miała kilka spraw do załatwienia i wracała późnym wieczorem to zdeklarowałem się że przygotuję coś specjalnego na wieczór. Wpadłem na pomysł że w sumie napiłbym się wódki. Po prostu, bez żadnych udziwnień, kolorowych napojów, muzyki w tle. Po prostu. Więc czekając na różową
alverini +298
Panowie, nie oszukujmy się. Nowe Cities Skylines technologicznie to fuszerka. Badziewie. Bubel. Jak można, wziąć pierwszą, wybitną część, dodać drzewko rozbudowy i żądać 200zł. *patrzy się na smokowskiego* Bo ja tego nie rozumiem. Bo ja tego Panowie nie rozumiem. Mam GF 4080 ti z i9 i mam 15 fps w menu. *podnosi głos* No ludzie. A wychodzi Colossal Order i mówią, że ich celem jest 30 fps. Czuje się oszukany. Zdradzony. Sprzedany.
#milosc #rodzina #dzieci #lgbt #homoseksualizm #neuropa #zwiazki
Polecam poczytać interpretacje dopuszczające:
Prof. dr hab. Ewa Łętowska
Ewa Łętowska posiada tytuł profesora doktor habilitowanego nauk prawnych. Była pierwszą polską rzeczniczką praw obywatelskich (1987–1992), sędziną Naczelnego Sądu Administracyjnego (1999–2002) i Trybunału Konstytucyjnego (2002–2011). Jest członkinią Komitetu Helsińskiego, Komisji Ekspertów Komitetu ds. Stosowania Norm w Międzynarodowej Organizacji Pracy, Rady Fundacji Europejskiej Praw Człowieka, Międzynarodowej Komisji Prawników, Académie de
Komentarz usunięty przez autora
Smutno się robi jak się widzi takie obrazki. Jak homosie chcą mieć dzieci to niech sobie je zrobią.
Chore prawo i chory ustrój, na szczęście homosie w Polsce raczej nigdy nie doczekają się nawet związków partnerskich xD
Homosie nigdy nie stworzą rodziny, to dewianci którzy będą wychowywać biedne skrzywdzone dzieci pochodzące z patologicznych rodzin albo zamówione od surogatek, i weź potem wytłumacz dziecku że zrobiono cię dla hecy dwóch homosiów, a twoja matka cię oddała jak jakiś przedmiot.
Homosie nie mają żadnych praw w Polsce i widać na nic zdadzą się ich podrygi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niedoczekane marzenia pedałów -> związki partnerskie -> śluby -> adopcja dzieci.
Kupcie se bilety do Holandii od razu.