Aktywne Wpisy
stormi +16
w ogole jak czujecie sie z tym, ze moze i znajdziecie sobie dziewczyne ale nie ma ani 1% szans, ze bedzie tak piekna jak ja?
Yuri_Yslin +44
Dopiero co zrezygnowałem z zakupu u tego dewelopera (kolega w temacie napisał, że to Victoria Dom, a wykonywał "słynny" Łucz-bud).
Zabrakło najważniejszego tagu - #nieruchomosci
moim zdaniem takie pęknięcia na ścianie nośnej na PARTERZE to już powód do poważnego niepokoju. Na to naciska ile, kilkanaście ton na m^2 z górnych pięter?
Victoria niby nie używa już Łucz-buda do budowy, no ale.. to nie pierwsza fuszerka tego wykonawcy. I trochę gorąco by mi
Zabrakło najważniejszego tagu - #nieruchomosci
moim zdaniem takie pęknięcia na ścianie nośnej na PARTERZE to już powód do poważnego niepokoju. Na to naciska ile, kilkanaście ton na m^2 z górnych pięter?
Victoria niby nie używa już Łucz-buda do budowy, no ale.. to nie pierwsza fuszerka tego wykonawcy. I trochę gorąco by mi
Randka poszła trochę nie po mojej myśli (misiek się spodobał, ale zapytanie dziewczyny czy będzie że mną chodzić mogło być jednak lekkim nietaktem...).
Ale cóż, nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło, więc zaraz wsiadam w pociąg i jadę pociągiem wszystko naprawić. Oby slipki na zmianę schowane w kieszeni kurtki mi dzisiaj przyniosły szczęście (dam radę je zmienić gdzieś we Wrocławiu?). Trzymajcie kciuki.
Dzisiaj #wygryw, a nie #przegryw.
#tfwnogf #randka
@Belge:
@goferek: samo pytanie w tej formie nie jest złe jeśli się odpowiednio postarać urozmaicić dobrać barwę głosu itd ale na pewno nie wyjakac "eem.. Cz-czy ty chciałabyś z.. Ze m-mną chodzic?" xD nie mówię że tak było to tylko przykład
Po co te bokserki? Zebys mial czym lzy z policzkow otrzec?
Ile ty masz lat że w środę piątego października o godzinie ósmej jesteś w stanie do panny pojechac?
@Belge: nawet zły podryw ma większe szanse powodzenia od kompletnie niczego nie robienia, więc powodzenia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Stary, dorosły człowiek jedzie do dziewczyny, z bukietem róż, żeby prosić o wybaczenie bo na pierwszej randce poprosił ją o chodzenie... nic dobrego o nim ta dziewczyna już nie myśli
@Belge: mogłeś, widząc jej nietęgą minę, dopowiedzieć szybko "... po bułki do sklepu!". Ona miałaby Ciebie za śmieszka a Ty wyszedł byś z twarzą (oraz +10 do #!$%@?).
Komentarz usunięty przez autora