Aktywne Wpisy
mirko_anonim +2
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#tinder #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki
Mirasy pytanko i prośba o poradę. Poznałem się na tinderze z dziewczyną. Dziewczyna solidne 7-8/10. Typowa szara myszka. Wszystko spoko, ale jest bardzo wierząca. Wiecie co niedziela do kościoła. Spowiedź, komunia itd. I ja absolutnie nie mam nic przeciwko wierze katolickiej ani kościołowi. Sam nie chodzę oczywiście. Niby wychowałem się też w wierze katolickiej i nie miałbym
#tinder #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki
Mirasy pytanko i prośba o poradę. Poznałem się na tinderze z dziewczyną. Dziewczyna solidne 7-8/10. Typowa szara myszka. Wszystko spoko, ale jest bardzo wierząca. Wiecie co niedziela do kościoła. Spowiedź, komunia itd. I ja absolutnie nie mam nic przeciwko wierze katolickiej ani kościołowi. Sam nie chodzę oczywiście. Niby wychowałem się też w wierze katolickiej i nie miałbym
catmag +98
Mirki, zwracam się z prośbą o pomoc. Moja siostra przechodziła w Mławie przez pasy z psem, wtem nadjechała kobieta białą Kią Rio (rocznik mniej więcej 2015-2016) i rozjechała na pasach psa a siostrę niemal potrąciła. Z psa zostały flaki na asfalcie a kobieta uciekła z miejsca zdarzenia. Rozmawiała przez telefon jadąc, co widać na nagraniu. Załączony filmik jest z kamerki, która była na budynku 1 skrzyżowanie bliżej ale to ten samochód. Niestety
Chyba czas coś ze sobą zrobić.. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@niki69194: To prawda. Schudnij bo prędzej czy później tłuszcz będzie sie wylewał i będziesz musiała sobie znaleźć amatora klusek i pączków.
@niki69194: Kwientesencja kobiecości w 100kg okrągłości. Nie ma to jak dać radę, a gruby pączuś już foszy i atakuje. W sumie g---o mnie obchodzi twój los. Możesz tyć i później narzekać że chora przez hormony i stres, bo cię płytki niebieski zostawił.
a co zesrałas się i potrzebujesz pomocy, bo za ciężka jesteś by wstać z kibla?
@niki69194: Twój wybór, jeśli nie szanujesz swojego zdrowia, czy zanikającego pożądania wraz z każdym kilogramem więcej.
@Inax: Nie mam, dzięki takim jak wy ( ͡€ ͜ʖ ͡€) Lubisz grube okej. Promuj dalej niezdrowy tryb życia, a ja będe wesoły promując szczupłe, uprawiające sport, bez zaniku mięśniowego i nie robiące fochów z tego powodu, że się zwróci uwage.
@niki69194: Nie moja wina że masz już ryja z powodu tego obżarstwa. Polecam jednak mieć buzie, być grzeczną, kobiecą i zdrową.