Wpis z mikrobloga

W to co się #!$%@?ło wczoraj w mojej fabryce, to mi nie uwierzycie. Pracuję w Anglii w zakładzie gdzie produkuje się żywność. Po zakończonym procesie produkcji, na popołudniową zmianę przychodzą kontraktorzy, którzy sprzątają całą halę. Ich zespół składa się głównie z imigrantów z różnych stron świata, bo to typowa gównorobota dla ludzi ze słabym angielskim. Wśród nich jest Pan Murzyn z Nigerii. Wczoraj do biura zapukał ichni kierownik zmiany w asyście Pana Murzyna i mówi, że trzeba przejrzeć zapisy monitoringu, ponieważ doszło do poważnego aktu nienawiści na tle rasowym. Pan Murzyn twierdził, że w czasie kiedy był na przerwie, ktoś napluł mu do gumowca i na bank jest to zmotywowane rasizmem. Zastanowiłem się, kto by był na tyle głupi, żeby pluć komuś do buta centralnie pod czujnym okiem kamer, no ale dobra - sprawdzamy. Co się okazuje? Ponieważ sprzątacze po wstępnym umyciu linii produkcyjnych pryskają wszystko roztworem chloru w pianie, jednemu z nich zostało trochę tej piany na kombinezonie ochronnym i kiedy rozbierał się w szatni, piana niefortunnie skapnęła Panu Murzynowi do gumiaka. No i nici z brylowania w świetle kamer BBC, nici z ogólnokrajowego skandalu, nici z bycia zaszczutym Panem Murzynem w kraju białych rasistów. Trzeba było wracać z powrotem do pracy. #pracbaza #truestory #google #uk
  • 26
Pracuję w Anglii w zakładzie gdzie produkuje się żywność. Po zakończonym procesie produkcji, na popołudniową zmianę przychodzą kontraktorzy, którzy sprzątają całą halę. Ich zespół składa się głównie z imigrantów z różnych stron świata, bo to typowa gównorobota dla ludzi ze słabym angielskim

@oficer_dyzurny_miasta:
1. Pracuj w jukej w fabryce
2. Wyzywaj innych, ze maja gównorobote i imigranci xD
Zauważyłem, że w każdym wątku tego typu musisz komuś #!$%@?ć jakim to jest przegrywem i jaką ma gównorobotę.

@unknown_stranger: nie zauwazyles, ze w kazdym watku w ktorym ktos kto robi gownorobote twierdzi, ze jest lepszy i inni maja gownorobote? No widzać nie ( ͡° ͜ʖ ͡°) smieszne obrazki sirius biznes
@oficer_dyzurny_miasta: to pochwal sie jeszcze jakaz to prace wykonujesz w biurze bo tak sie sklada ze bardzo duzo prac biurowych jak najbardziej lapie sie do kategorii gownopracy. Nie wiem skad u Polakow przekonanie ze gosciu rozwiazujacy problemy januszy z dekoderem przez tel to prestiz i wysoka pozycja spoleczna a juz gosciu jezdzacy na widlaku to godny pogardy robol gdy obaj zarabiaja mniej wiecej tyle samo i tyle samo maja do powiedzenia