Aktywne Wpisy
InnyWymiar90 +121
-Łęcina, przecież powtarzałem, nie robimy w elektryce...
-A ja powtarzałem, że do interesów trzeba mieć łeb na karku, a nie w dupie. Fucha się trafiła to bierzemy. Co to za sztuka skręcić dwa kabelki?
-Bogdan, tu są trzy fazy...
-To trzy kabelki, wielka mi różnica
#pokazmorde
-A ja powtarzałem, że do interesów trzeba mieć łeb na karku, a nie w dupie. Fucha się trafiła to bierzemy. Co to za sztuka skręcić dwa kabelki?
-Bogdan, tu są trzy fazy...
-To trzy kabelki, wielka mi różnica
#pokazmorde
jankoval 0
#pieniadze #gielda #inwestycje #inwestowanie #polska #finanse
Czy zainwestowanie 100k w akcje Nvidii to dobry pomysł? Gdym kupił akcje miesiąc temu to ze 100k miałbym ok. 20k zysk czyli przez miesiąc mógłbym nie pracować. Zastanawiałem się czy puścić te 100k w obligacje z oprocentowaniem 6% w skali roku, ale czy to się opłaca? Bo w rok na obligacjach zarobie 6k. Próbował kotoś inwstować ryzykownie?
jestem młody i nie wiem czy jest sens zamrażać
Czy zainwestowanie 100k w akcje Nvidii to dobry pomysł? Gdym kupił akcje miesiąc temu to ze 100k miałbym ok. 20k zysk czyli przez miesiąc mógłbym nie pracować. Zastanawiałem się czy puścić te 100k w obligacje z oprocentowaniem 6% w skali roku, ale czy to się opłaca? Bo w rok na obligacjach zarobie 6k. Próbował kotoś inwstować ryzykownie?
jestem młody i nie wiem czy jest sens zamrażać
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Trzy zawiadomienia do prokuratury chce złożyć Państwowa Inspekcja Pracy po kontrolach w szpitalach spółki Centrum Dializa. To w prowadzonym przez tę spółkę szpitalu w Białogardzie, w sierpniu, zmarła anestezjolog podczas czwartej doby dyżuru.
http://www.wykop.pl/link/3377531/ponad-30-godzin-dyzuru-w-szpitalu-pip-zawiadamia-prokurature/
#mikroreklama #polska #szpital #sluzbazdrowia #wiadomosci