Wpis z mikrobloga

@kony11: Na dniach pokażę Tobie taras 9x4m i szopkę piętrową 5,5m w góre i 5x4m zrobioną tylko z palet. Łóżka dla dziecka już nie będzie mi się chciało fotografować. Na przyszły rok mam w planach zrobić jeszcze garaż z palet. Palet mam nieograniczoną ilość zupełnie za darmo więc palę nimi w piecu.
  • Odpowiedz
  • 0
@Stulejusz_Wielki: Nie wiem czy ty Tak serio czy zartujesz ale ja planuje na Wiosne zrobic Sobie Altanke z palet w ogrodzie. Ogolnie to jest to dobry budulec ktory wymaga tylko troche obrobki
  • Odpowiedz
@kony11: Ja na poważnie. Ojciec stolarz od urodzenia a ja pomocnik a razem tworzymy z drewna co się nam podoba. Ojciec na przyszły rok ma zamiar sprzedać holenderkę i zbudować domek z palet. A żeby czasu starczyło to nie wyciągamy już gwoździ z desek tylko kątówką wycinamy.
  • Odpowiedz
@kony11: Skąd bierzesz materiał? I nie lepiej byłoby sprzedać europalety i kupić deski? Wydaję mi się, że takie jak na zdjęciu to spokojnie po 25zł można by sprzedać, za 20szt masz kubik desek, a to trochę więcej niż 20 palet.
  • Odpowiedz
@kony11: jesteś na tyle zmotywowany, że chce ci się robić stół i na tyle leniwy, że nie chce ci się robić zdjęć podczas robienia tegoż? Wow... ja mam odwrotnie. xD
  • Odpowiedz
@melba: cala frajda w tym ze zrobilem cos z niczego, lubie szlifowac, no dobra do pewnego momentu lubie to robic :) no i tutaj gdzie mieszkam deski sa dosc drogie a wykorzystalem tylko jedna palete.

@Dijuna: motywacje do zdjec mialem do pewnego momentu, pyl od szlifowania walal sie wszedzie a ja nie mialem kieszeni w dresach, potem doszlo zdenerwowanie bo skonczyly mi sie wkrety do drewna i uzywalem
  • Odpowiedz