Aktywne Wpisy
lignocainum +75
Znalezienie chłopa koło 30, to jest dopiero wyzwanie. Jestem dentystką, mam własną dzielność, samochód, bez żadnego bobasa. Nie chcę nikogo utrzymywać, nie chcę też żeby ktoś mi za coś płacił. Sama jestem introwertykiem i potrzebuje kogoś podobnego z kim będę mogła wyjść do kina, pojechać na wakacje albo pograć w gry. Lubie uczyć się języków, chodzę na zajęcia z koreańskiego. Nie jestem zdesperowana, nie szukam chada, potrzebuje tylko towarzysza z jakimś sensownym
wykop +42
📣 Widok multimedialny powraca! 📣
Kiedy wczoraj wspominaliśmy o przerwie technicznej, wielu z Was trafnie przewidziało, że jest to spowodowane wdrożeniem widoku multimedialnego – i nie pomyliliście się! 🎉
Wsłuchaliśmy się w Wasze uwagi i przywróciliśmy widok multimedialny – nie tylko na mikroblogu, ale także w tagach! Dzięki temu odkrywanie serwisu ze śmiesznymi obrazkami ( ͡º ͜ʖ͡º) będzie prostsze i przyjemniejsze. Zadbaliśmy o to, aby przełączanie się między widokami było
Kiedy wczoraj wspominaliśmy o przerwie technicznej, wielu z Was trafnie przewidziało, że jest to spowodowane wdrożeniem widoku multimedialnego – i nie pomyliliście się! 🎉
Wsłuchaliśmy się w Wasze uwagi i przywróciliśmy widok multimedialny – nie tylko na mikroblogu, ale także w tagach! Dzięki temu odkrywanie serwisu ze śmiesznymi obrazkami ( ͡º ͜ʖ͡º) będzie prostsze i przyjemniejsze. Zadbaliśmy o to, aby przełączanie się między widokami było
Akcja z #tinder
Gadam od piątku z taką ładną czarnulką. Bardzo sympatyczna, pogodna, z poczuciem humoru, lvl 24. Mój typ motzno + duży cycuszek. Wszystko fajnie, chce się umówić na drinka w tygodniu.
I teraz, gdzie jest haczyk zapytacie?
Towar może się różnić od tego na zdjęciach?
Nic z tych rzeczy, mam 100% pewniaka. Jest ładna, zgrabna, nie ma się do czego przyczepić.
Więc co takiego?
Ubogacony przykrymi doświadczeniami minionych randek, teraz wnikliwie prześwietlam kobiety, z którymi mam się spotkać i jeśli gdzieś mogę znaleźć je poza Tinderem, to znajduję.
Znalazłem więc czarnulkę na instagramie, łatwe to nie było ale jakoś dałem radę.
Znalazłem i odkryłem! Odkryłem, że czarnulka ma chłopaka. I to takiego, z którym jest już ponad 2 lata. Oczywiście buziaki i hasztagi couple, love, boyfriend obecne pod każdym zdjęciem, nie pozostawiają wątpliwości. Nawet wczoraj w nocy dodała z nim zdjęcie...
No to teraz powiedzcie mi cumple co z tym fantem robić? Dodam jeszcze, iż czarnulka zaznaczyła kilka razy, że szuka głębszych relacji...
Straszne suki z tych różowych pasków.
Tracę wiarę na każdym kroku.
A taka poukładana się wydawała.
Co robić? Udać, że o niczym nie wiem, czy powiedzieć jej i zapytać się o co do c---a chodzi?
A może zdemaskować i poinformować bojfrenda co jego dama o--------a?
#tinder #badoo #rozowepaski #podrywajzwykopem #randkujzwykopem
Daj sobie na luz z w-----------m się w te tryby.
Nie tak dawno, bo chyba nawet nie rok temu była podobna inba, gdzie koleś wiedząc, że Karyna ma chłopaka umówił się z nią po to żeby zjechać ją jak burą sukę za to, że popuszcza szpary na boku. Dodatkowo poinformował jej faceta o wszystkim. I jak się skończyło? Ano Karyna naopowiadała swojemu
Zreszą wątpię, żeby koleś chciał do mnie wystartować ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
@BarteckR Drogi mireczku, umiem zweryfikować czy gadam z fejkiem :) 100% pewniak. Zresztą aktualnie gadam z nią na WhatsUp. Wysyła mi fotki typu ,,jadę do domu" , ,,jestem w sklepie mierzę ciuchy".
Wstępnie jutro o 19:00 jesteśmy umówieni w moim barze na drinka i meczyk (L). Zrobiliśmy już zakład