Wpis z mikrobloga

Sorry, ale ja czegoś tu k---a nie rozumiem.
Laski oburzone, bo zabrania im się legalnie skrobać płody. W końcu wyskrobać się, to jak pójście do dentysty na zdjęcie kamienia...
Wielki lament bo ,,wolnuść ograniczajo" !!!

Pragnę poinformować, że stosowanie antykoncepcji (prochy, gumki, plastry, anal) nie jest zakazane. Serio! Można się walić i minimalizować ryzyko zajścia w ciążę!
Słyszałyście o tym?

A no tak, zapomniałem. Zaraz będzie podjazd z gadką o ofiarach gwałtów i zagrożonym życiu matek lub ciężko chorych dziec... sorry, płodach.
O ile drugi argument jest jak najbardziej sensowny i uważam, że ustawa powinna brać go pod uwagę, o tyle najgłośniej o gwałtach drą japy największe feministyczne kaszaloty, na które nawet ślepy pies nie chce wleźć, a co dopiero g--------l...

Nagle wszystkie takie gwałcone masowo i zapładniane i chcą mieć wybór.

P---------e.
Nie o to w tym chodzi. Większość różowych piszczy, a nawet nie wiedzą o co.
Dupska na wodzy trzymajcie, to później nie będzie płaczu pt ,,Mame, mame, okres error, a matury za pasem"

#logikarozowychpaskow #rozowepaski #rozowypasek #gownoburza #nocnazmiana
  • 35
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Xelorek: Jak najbardziej masz racje, skoro mezczyzni, i.sprobuj tu zaprzeczyc, chca dawac na lewo i prawo, to czemu ja nie moge chciec? Bo MUSZE potem poniesc konsekwencje? Ja sama, wylacznie?. A co do zabijania dzieci. To nie sa dzieci. Ale nawet w czasach gdy bylo to mozliwe, nikt nie.przeprowadzal aborcji, bo tak, w ramach antykoncepcji.
Denerwuje mnie, jak ktos uprawia taka skrajna demagogie, albo calkowity zakaz albo mordujmy wszystkie dzieci.
  • Odpowiedz
@inteinte ale go nie będziesz mieć ( ͡° ͜ʖ ͡°) szkoda, że Twoja matka nie miała takich samych poglądów jak Ty. Byłoby o jedną księżniczke na świecie mniej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
o wybór przy tym nieprawdopodobnym wg ciebie gwałcie. O wybór w wypadku choroby. I to, że się "drze japę", jak to określiłeś, nie znaczy, że samej zdecydowałoby się na aborcję. Ale dobrze byłoby, gdyby każda z nas mogła sama zdecydować czy chce poświęcać swoje życie w imię życia potencjalnego dziecka oraz czy jest w stanie ponieść takie koszmarne konsekwencje tego, że ktoś ją zgwałcił. Wiemy do czego służy antykoncepcja i z niej
  • Odpowiedz
  • 0
Antykoncepcja, tak?tylko powiedz, czemu to ma dotyczyc tylko nas? Jakbym miala dostac zlotowke za kazdy raz, kiedy slyszalam argument o lizaniu lizaka przez papierek, na zapytanie o prezerwatywe, bylabym dzis bogata wlascicielka portslu ze smiesznymi obrazkami.

@NieJedynaNaWykopie Borykasz się z partnerami, których nie potrafisz ustawić do pionu, w kwestii stosowania p----------y, a chcesz mieć prawo podjęcia decyzji o dokonaniu aborcji?

Co jeszcze ciekawego napiszesz? ( ͡° ͜
  • Odpowiedz
  • 0
Słuchajcie drogie panie.
Dobierajcie sobie partnerów, chociaż odrobinę mądrzejszych od siebie i wtedy nie będzie problemu niechcianej ciąży.

Widzę, że nawet kwestia antykoncepcji, to dla was powód do sporów typu ,,ja nie będę brała, dlaczego ja mam brać, niech on się o to martwi, ja nie będę, ja chcę mieć wybór, dlaczego ja mam ponosić konsekwencje"

To k---a nie bierzcie, nie ponoście konsekwencji, dawajcie d--y przygłupom, a później biegajcie się skrobać. To wam
  • Odpowiedz
@LR300: przeczytaj jeszcze raz co zacytowałeś. Jeśli nie rozumiesz dalej, to tłumacze ponownie: nie chodzi o aborcję jako antykoncepcję, ona teraz też nie jest legalna. I używaj słownika na poziomie, bo z chamami dyskutować nie będę.
  • Odpowiedz
@Ekspert_z_NASA: a gdzie, kurde, tutaj piszę o aborcji w znaczeniu antykoncepcji?!? Mowa o gwałtach, płodach z letalnymi wadami i chorych matkach. W tym jest problem, że możliwość wykonania aborcji w takim wypadku może zniknąć. Gdybym chciała mieć dziecko, to byłoby już w szkole, ale nie chcę i wiem co robić, żeby go nie mieć. Za to boję się, że kiedyś ktoś zadecyduje za mnie, kiedy będzie chodziło o moje życie.
  • Odpowiedz
  • 0
@kasiknocheinmal z konstrukcji zdania, można zrozumieć, że antykoncepcja też jest nielegalna teraz.
Enyłej, ja o kwestii ochrony życia matki już się wyraziłem jasno.
Chodzi o bojowniczki hasztagów, które są na tyle tępe, że razem ze swoimi tępymi partnerami, nie potrafią się zabezpieczać, lub przelotnie wystawiają dupska na prawo i lewo, a później płaczą.
Teraz natomiast jest płacz, że ktoś im zabroni usunąć Brajanka pod groźbą więzienia.
Stąd ten cały lament.
3/4 ma
  • Odpowiedz
@Ekspert_z_NASA: to jest inna kwestia, ale to już załatwiło odrzucenie projektu o liberalizacji. Pytanie co się teraz stanie z drugim projektem, w moim środowisku jest ból o to, że przeszedł ten drugi, nie, że odrzucono pierwszy. Usunąć ciążę z własnej chęci cały czas można za granicą, jeśli dla kogoś nie stanowi problemu kwestia finansowa. Jeśli stanowi, to tabletki w czasie, kiedy zażywałam, kosztowały raptem 40 zł na miesiąc, to nie
  • Odpowiedz