Aktywne Wpisy
Bipolar- +31
Kupowalem w maju 2023. Przed chwilą wyprzedałem się. Tym co jadą dalej życze powodzenia.
#kryptowaluty #bitcoin
#kryptowaluty #bitcoin
Berda +3
Miesiąc temu pochowałem dziadka i moja siostrzenica zagrała no flecie prostym Queen Bohemian Rhapsody
Zatkało mnie totalnie i wtedy pomyślałem co ja chcę by zagrali na moim pogrzebie
I chce by to było "Politik" zespołu Coldplay
A wy co chcecie by wam zagrano ostatni raz?
#niewiemjaktootagowac
Zatkało mnie totalnie i wtedy pomyślałem co ja chcę by zagrali na moim pogrzebie
I chce by to było "Politik" zespołu Coldplay
A wy co chcecie by wam zagrano ostatni raz?
#niewiemjaktootagowac
Laski oburzone, bo zabrania im się legalnie skrobać płody. W końcu wyskrobać się, to jak pójście do dentysty na zdjęcie kamienia...
Wielki lament bo ,,wolnuść ograniczajo" !!!
Pragnę poinformować, że stosowanie antykoncepcji (prochy, gumki, plastry, anal) nie jest zakazane. Serio! Można się walić i minimalizować ryzyko zajścia w ciążę!
Słyszałyście o tym?
A no tak, zapomniałem. Zaraz będzie podjazd z gadką o ofiarach gwałtów i zagrożonym życiu matek lub ciężko chorych dziec... sorry, płodach.
O ile drugi argument jest jak najbardziej sensowny i uważam, że ustawa powinna brać go pod uwagę, o tyle najgłośniej o gwałtach drą japy największe feministyczne kaszaloty, na które nawet ślepy pies nie chce wleźć, a co dopiero g--------l...
Nagle wszystkie takie gwałcone masowo i zapładniane i chcą mieć wybór.
P---------e.
Nie o to w tym chodzi. Większość różowych piszczy, a nawet nie wiedzą o co.
Dupska na wodzy trzymajcie, to później nie będzie płaczu pt ,,Mame, mame, okres error, a matury za pasem"
#logikarozowychpaskow #rozowepaski #rozowypasek #gownoburza #nocnazmiana
Denerwuje mnie, jak ktos uprawia taka skrajna demagogie, albo calkowity zakaz albo mordujmy wszystkie dzieci.
@NieJedynaNaWykopie Borykasz się z partnerami, których nie potrafisz ustawić do pionu, w kwestii stosowania p----------y, a chcesz mieć prawo podjęcia decyzji o dokonaniu aborcji?
Co jeszcze ciekawego napiszesz? ( ͡° ͜
Dobierajcie sobie partnerów, chociaż odrobinę mądrzejszych od siebie i wtedy nie będzie problemu niechcianej ciąży.
Widzę, że nawet kwestia antykoncepcji, to dla was powód do sporów typu ,,ja nie będę brała, dlaczego ja mam brać, niech on się o to martwi, ja nie będę, ja chcę mieć wybór, dlaczego ja mam ponosić konsekwencje"
To k---a nie bierzcie, nie ponoście konsekwencji, dawajcie d--y przygłupom, a później biegajcie się skrobać. To wam
Widzisz, wybór mam (välkommen till Sverige). Do księżniczki zaś mi daleko, na wszystko pracuję sama i cholernie to lubię. (;
Dzięki za ujawnienie się Brajanku, na czarnolisto znajdziesz swoich kolegów (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Enyłej, ja o kwestii ochrony życia matki już się wyraziłem jasno.
Chodzi o bojowniczki hasztagów, które są na tyle tępe, że razem ze swoimi tępymi partnerami, nie potrafią się zabezpieczać, lub przelotnie wystawiają dupska na prawo i lewo, a później płaczą.
Teraz natomiast jest płacz, że ktoś im zabroni usunąć Brajanka pod groźbą więzienia.
Stąd ten cały lament.
3/4 ma