Wpis z mikrobloga

• 621
Wystarczyło, że człowiek ruszył się zagranicę i pooglądał trochę kobiet. Mogę zweryfikować powiedzenie Polki to najpiękniejsze kobiety na świecie . jako absolutne kłamstwo. One chyba same to wymyśliły, żeby się dowartosciowac i jeszcze bardziej księżniczkować.

Polecam wszystkim mirkom zagraniczne podróże, wówczas sami zweryfikujecie, czy Polki są tak wyjątkowe.

#niebieskiepaski #rozowepaski #oswiadczenie
  • 116
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@DerMirker: czy Ty wszystkie powiedzonka i porzekadła bierzesz dosłownie? Chłopie... Co tu niby było obalać czy potwierdzać :D, zawsze śmieszy mnie taka nieudolność umysłowa...

Mam jednak dla Ciebie kolejne powiedzenie do zweryfikowania: "Pod dużym kamieniem siedzi duża ryba."

Wygeneruj sobie duży kamień (duży brzuch) i zdaj relację czy zmalał, urus...

• Odpowiedz
Cottonworldy na dupie

@UndaMarina: To dobre gacie :f

koszule za 10 złotych z bazarku i maleńkie przyrodzenie

Wcale, że nie, bo z internetu. O przyrodzeniu się nie wypowiadam. Eksponat tylko dla oczu zwiedzających.
  • Odpowiedz
@DerMirker: Polki może są jednymi z ładniejszych kobiet o białej karnacji. Natomiast w porównaniu z Azjatkami czy przede wszystkimi mieszankami typu Latynoska/Biała, Azjatka/Latynoska i Azjatka/Biała, to wypadają bardzo słabo.
  • Odpowiedz
@DerMirker: Z doświadczenia (konferencje, wyjazdy, spotkania) to największy podziw zawsze budzą we mnie kobiety z Francji. No nie ma na świecie kobiet z większymi pokładami elegancji, gracji i wdzięku i stylu niż Francuzki.
  • Odpowiedz
powiem na wlasnym przykladzie. z odwiedzonych krajow (wiekszosc Europy, Afryka Polnocna) plus Gruzja. najpiekniejsze sa Serbki. Deptak w Belgradzie w sobotnia noc robi ogromne wrazenie.

Polki raczej dla mnie sa wysoko w zestawieniu. a moze nawet najwyzej (tzn za Serbkami)
  • Odpowiedz
z kolei Polacy nie umywają się prezencją do Norwegów, a temperamentem do Hiszpanów. Cottonworldy na dupie, koszule za 10 złotych z bazarku i maleńkie przyrodzenie. Z czym do ludzi, ja się pytam

@UndaMarina: Śmiechłem przy tym srogo, jakby się tak trochę rozejrzeć i trochę zastanowić to nawet prawda. Generalnie do każdej tezy można przypisać argumenty i uznać ją za jedyną właściwą. Tak wracając do poruszonego tematu, to z tymi określeniami
  • Odpowiedz
@DerMirker: To jest po prostu niesamowite, kocham mirko ( ͡° ͜ʖ ͡°) Codziennie można tu czytać tyrady mireczków na temat niedoskonałości, otyłości i ogólnego zaniedbania polskich kobiet. Natomiast wystarczy wyjść do miasta, odpalić tag #pokazmorde i ma się wrażenie, że męska część społeczeństwa nie odkryła jeszcze znanego w starożytnym Egipcie wynalazku, jakim jest lustro. Z moich obserwacji wynika, że conajmniej 70% #niebieskiepaski
  • Odpowiedz
Polki to najpiękniejsze kobiety na świecie

@DerMirker: Kiedyś w zagranicznym barze na uboczu zostałem wyprowadzony z błędu. Wyjaśniono mi, że chodzi o najłatwiejsze. To tyle w temacie.

PS. Jest jeszcze jedna ciekawostka. Jesteśmy niesamowicie wymieszani genetycznie więc tak po częsci to w naszym kraju znajdziesz praktycznie każdą aparycję. Od genów z półwyspu Iberyskiego aż po Ural i nawet Mongolię.
  • Odpowiedz