Wystarczyło, że człowiek ruszył się zagranicę i pooglądał trochę kobiet. Mogę zweryfikować powiedzenie Polki to najpiękniejsze kobiety na świecie . jako absolutne kłamstwo. One chyba same to wymyśliły, żeby się dowartosciowac i jeszcze bardziej księżniczkować.
Polecam wszystkim mirkom zagraniczne podróże, wówczas sami zweryfikujecie, czy Polki są tak wyjątkowe.
@DerMirker A kto powiedział,że Polki są najpiękniejsze?:D Nie wiem, w ogóle o co chodzi z tym gderaniem " eeee, jednak te Polki nie są najpiękniejsze, wyjechałem z kraju i poznałem prawdę!". Noooo shit,serio nie są najpiękniejsze? Ja myślałam,że na całym świecie są same paskudy, tylko w Polsce same lachony.Jeszcze Ci powiem jedno w tajemnicy, że " najwięcej witaminy mają polskie dziewczyny" to też jest fake!!!
@DerMirker: Polki brzydkie ( w większości) może i nie są,ale roszczeniowe i rozpieszczone jak żadne inne. Byłem w wielu krajach i tylko u nas nawet przeciętne panny tak zadzierają nosa i uważają się za jakieś księżniczki xD
@mladic_ sorry, ale zupełnie nie wiem o czym mówisz... Ja wśród moich znajomych widzę same spełnione zawodowo i życiowo kobiety, również 30+, które rozwijają swoje kariery, studiują i pielęgnują swoje hobby. To raczej wśród mężczyzn widzę ciągłych piotrusiów panów, którzy nie potrafią, poza chodzeniem do pracy, robić cokolwiek innego w swoim życiu... Może Twoje życie tak wygląda, ale litości, nie przenoś swojego losu na wszystkich innych, bo hasło grazynka może i
@karyneczka: > nie przenoś swojego losu na wszystkich innych nawet bym tego nie próbowała xD widzę to inaczej niż ty i zdążyłam przebywać w różnorodnych środowiskach na tyle, aby mieć odmienne zdanie od twojego. nie widzę tych spełnionych kobiet - no chyba, że wykreowanych na instagramie czy blogach i innych gównostronach, gdzie każda musi się chwalić swoim beznadziejnym ciastem i narzekać na pogodę. możesz mi zarzucać subiektywizm, ale tylko on
Te żarty o brzydkich niemkach mają ciekawą genezę. Podobno podczas okupacji, w latach czterdziestych ubiegłego wieku, jakaś typowa polka robiła potężną gałę, z prawdziwą pasją, kilku oficerom Wehrmachtu. Podczas zmiany kija, zapytała ich łamanym niemieckim, dlaczego zawsze to polki muszą polerować brudne, niemieckie dźwignie. Jeden z oficerów miał na to odpowiedzieć, że "Deutsch Frauen sind hasslich, Polkas schonsten in der Welt", wywołując ogromną eksplozję śmiechu u wszystkich obecnych tam nazistów. Polka, jak
Nie powiem, że polki są brzydkie ale od jakiegoś czasu dostrzegam więcej wdzięku z azjatkach, latynoskach i kobietach ze wschodu. Wymieszania są bardzo interesujące. Mimo wszystko słowianki w moim zestawieniu są bardzo wysoko. Co do charakteru się nie wypowiadam.
Polecam wszystkim mirkom zagraniczne podróże, wówczas sami zweryfikujecie, czy Polki są tak wyjątkowe.
#niebieskiepaski #rozowepaski #oswiadczenie
@mladic_: im biedniejszy kraj tym ten aspekt jest mocniejszy
nawet bym tego nie próbowała xD widzę to inaczej niż ty i zdążyłam przebywać w różnorodnych środowiskach na tyle, aby mieć odmienne zdanie od twojego. nie widzę tych spełnionych kobiet - no chyba, że wykreowanych na instagramie czy blogach i innych gównostronach, gdzie każda musi się chwalić swoim beznadziejnym ciastem i narzekać na pogodę. możesz mi zarzucać subiektywizm, ale tylko on
@florence_welch
@Kamyczek91
Może Polki nie są najpiękniejsze ale z pewnością najłatwiejsze*
*- każdy arab i murzyn mający z polkami do czynienia to powie
Komentarz usunięty przez autora
Co do charakteru się nie wypowiadam.