Aktywne Wpisy
Kowal19888 +84
#pokazkota myślę nad imieniem dla tego małego rudzielca, jakieś propozycje? :)
Jonn +3
Jak zmusić kierowców, aby zwolnili na drodze w naszej wsi? Ograniczenie do 40 km/h, brak chodnika, brak pobocza, ledwo 3,7 metra szerokości. Nikt tam nie przestrzega ograniczenia prędkości. Jeżdżą 80 km/h. I to jest norma, nie wyjątek.
Pisałem do zarządu dróg powiatowych i policji. Dostałem dziś pismo, że skoro w statystykach jest tam niewiele wypadków w ostatnich latach, to nie ma podstaw do działania. Nie chcą także przeprowadzać kontroli prędkości, ani żadnych
Pisałem do zarządu dróg powiatowych i policji. Dostałem dziś pismo, że skoro w statystykach jest tam niewiele wypadków w ostatnich latach, to nie ma podstaw do działania. Nie chcą także przeprowadzać kontroli prędkości, ani żadnych
* - wg skali Kinseya wielu potencjalnie heteroseksualistów ma w sobie biseksualny pierwiastek, oczywiście częściej u kobiet ale u facetów również
#s--s #ankieta #nocnazmiana
Dalibyście się wydymać w dupkę za milion złotych?
Czyli co jest czynnikiem decydującym czy sprzedawanie jest ok? :) Czy po prostu sprzedawanie w
@Ryan_Newman: dlatego, że k-------e się jest najłatwiejsze. nikt nie szanuje k---w, bo żeby nią być wystarczy wypiąć dupę. płeć nic tu nie zmienia. ciężką pracę natomiast ludzie szanują.
@misiek203: praca fizyczna też jest "najłatwiejsza" - o po prostu machasz łopatą, równie dobrze machasz ręką waląc kolesiowi konia - nie wymaga to żadnej wiedzy, żadnego doświadczenia. Nie jest to specjalnie skomplikowane i specjalistyczne zajęcie. A jednak robotnika się szanuje ;)
@b4kus ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Przy założeniu, że rok ma 12 miesięcy a żyłbyś przez 70 lat, to wychodzi łącznie 840 miesięcy
Podzieł milion przez 840, a wyjdzie 1190 dolarów, co przy obecnym kursie da ponad 4 tysiące złotych.
4 tysiące złotych co miesiąc przez 70 lat to dużo więcej niż średnia krajowa( tym bardziej biorąc pod uwagę, że pracując normalnie, przez ostatnie 20
@Go_Ask_Alice:
Przychodzi Jaś do taty i pyta:
- Tato, jaka jest różnica między wyrazami potencjalnie