Wpis z mikrobloga

@thymotka też mi się nie podoba ta oczojebna pomarańczowa elewacja, ciekawe kiedy wprowadza licencję na ozdabianie domów bo coraz więcej amatorów pcha się do zabawy
  • Odpowiedz
@ZwyklySzaryCzlowiek: najzabawniejsze jest to, że reklamy w takich miejscach się sprzedają, a nie mają właściwie żadnej skuteczności. Przeładowanie ilością reklam w jednym miejscu powoduje, że żadna z nich nie zostanie właściwie zauważona. Reklama w takim miejscu to wyrzucenie pieniędzy w błoto...
  • Odpowiedz
@ZwyklySzaryCzlowiek: cudownie to wygląda tylko w Polsce nierealne bo bezpańskie psy by wszystko zaszczały i zasrały. Pozatym gdybyś nie wiedział gdy zjedziesz z głównej drogi wojewódzkiej tak właśnie wygląda reszta Polski tylko ze działki mają ogrodzenia. Chcesz wyjdę przed dom i mogę ci zrobić zdjęcie.

Bo w Ameryce najpierw tyczyło się drogi i osiedla, a w Polsce jak w lesie była kiedyś droga z Krakowa do Warszawy i tak została
  • Odpowiedz
cudownie to wygląda tylko w Polsce nierealne bo bezpańskie psy by wszystko zaszczały i zasrały

@kubica941: Przesadzasz. Ten problem jest widoczny na Ukrainie czy w Rumunii. W Polsce nie pamiętam kiedy ostatni raz widziałem bezpańskiego psa. Oczywiście to nie oznacza, że go nie ma, ale na pewno nie jest to tak palący problem jak w innych krajach Europy wschodniej.

Pozatym gdybyś nie wiedział gdy zjedziesz z głównej drogi wojewódzkiej tak właśnie
  • Odpowiedz