Wpis z mikrobloga

Jak już się wcześniej chwaliłem, doszedł do mnie #xiaomi #redmi3s z #banggood. Wersja 2/16, kolor silver/white. Zamówiony 25.08 doszedł wczoraj (16.09) i niestety wpadł na VAT. Już wcześniej widziałem kilka tranckingów na mirko z telefonami, które leciały tym samym samolotem też z banggood, więc jak ktoś chce sobie zobaczyć mniej-więcej jaka jest szansa dostania VAT'u to polecam poszperać. Na celników nie pomogło nawet usunięcie brandingu sklepu z paczki oraz deklaracja, że jest to "MP4 player" o wartości 21,96 USD ( ͡° ʖ̯ ͡°). Telefon zastąpi wysłużonego #nexus4. Przyszedł do mnie z zainstalowanym MIUI Global Stable.
Ciężko napisać opinie po jednym dniu użytkowania ale telefon zrobił na mnie ogromne wrażenie. W porównaniu do mojego Nexusa jedynie odczuwalna dla mnie jest gorsza jakość dźwięku. Bass nie chodzi tak nisko i taki nieprzyjemnie charczący jest ten dźwięk, chyba wzmacniacz nie wyrabia i zaczyna obcinać. Nie polecam dla audiboners. Poza tym mankamentem jest lepszy pod każdym względem.
Wołam @Dezynwoltura bo był zainteresowany.
Fauler - Jak już się wcześniej chwaliłem, doszedł do mnie #xiaomi #redmi3s z #banggoo...

źródło: comment_en1iKVKCTujFHKHpJA8NjkIkWS4oYfID.jpg

Pobierz
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Tracking:
Nadejście przesyłki 2016-08-29 17:22 SINGAPORE Y ETOE CHA
Wysłanie przesyłki 2016-08-29 17:22 SINGAPORE Y ETOE CHA
Nadanie przesyłki 2016-08-29 17:22 SINGAPORE Y ETOE CHA
Nadejście przesyłki 2016-09-06 17:14 ZURICH 1 TRANSIT
Wysłanie przesyłki 2016-09-06 17:15 ZURICH 1 TRANSIT
  • Odpowiedz
@Fauler

Na celników nie pomogło nawet usunięcie brandingu sklepu z paczki

Oni zawsze wysyłają bez, nikt nie wie po co ta opcja jest w sklepie
  • Odpowiedz
@Friday5: rozumiem, że miało być słuchanie muzyki z głośnika telefonu? Gdzie napisałem, że słuchałem z głośnika telefonu? Bo ja nic takiego nie widzę. Żeby było jasne to słuchałem na AKG K518, i Spotify na najwyższej jakości.
Jak w ogóle można pomyśleć, że ktoś ocenia dźwięk głośnika telefonu ( )?
  • Odpowiedz