Wpis z mikrobloga

@jaceks653: Dokładnie, jak Honda mogła nie wiedzieć, że ich bolid ma taki potencjał? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Albo po prostu był potrzebny ktoś taki jak Ross Brawn, by ta konstrukcja pokazała pazur - i pokazała - pamiętam jak się jarałem jak dziecko tym zespolem. ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
@khaotic: Ktoś na górze się opamiętał i wyciągną wtyczkę - zapewnienia o konkurencyjności bolidu pewnie słyszeli od początku wznowionych startów Hondy w F1 - mieli się nabrać na to po raz kolejny?
@khaotic Zawsze się zastanawiam; z jakim malowaniem wyskoczyłaby Honda w tamtym roku na tym pojeździe? Nie mogę sobie po prostu wyobrazić na nim malowania na wzór Ziemi widzianej z kosmosu ( ͡° ͜ʖ ͡°) Dobrze że Brawn z ekipą pokazali że stawiając na prostotę też można gustownie upiększyć.
@asymetryczny: Cholernie podobają mi się te paski, zwłaszcza ten oczojebny, do tego kask w tym samym kolorze i ta czerwona wstawka nad nim (nie pamiętam już jak się to nazywa, ale tam pewnie jest kamera), a wszystko wieńczy to, ze ten bolid nie ma #!$%@? reklam gdzie się da - nie dość, ze ich mało, to jeszcze na swoim miejscu.

A jeśli chodzi o starty, pamiętam swoj szok związany z tym,