Wpis z mikrobloga

• 2
#gamedev #praca #warszawa
Czy ktoś pracował w Testronic w Warszawie na stanowisku testera i może wyrazić opinie? Czytałem sporo w necie, większość opinii negatywnych, ale jednak są jakieś pozytywne i mam mieszane uczucia, a za dwie godziny mam rozmowę.
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Android
  • 0
@karololo jakbym mieszkał w Warszawie z rodzicami i nie liczyłbym każdego grosza, to na pewno bym sobie zmieniał pracę co chwila, lecz jednak wygląda to nieco inaczej, bo place za mieszkanie i sam się utrzymuje. Słyszałem o 2 dniowych darmowych szkoleniach - na co mnie za bardzo nie stać, jeśli będę wiedział, że i tak nie warto.
  • Odpowiedz
@Igoras: rozmowa spoko - po angielsku, ale nie było źle, opisanie obrazka (screenshoot z gry), chwilę pogadaliśmy, wyglądało wszystko spoko. po wyjściu zagadałem do testerów, którzy byli na przerwie na zewnątrz - mówili, że jak się złapie zajawkę na to, to całkiem przyjemnie.
Niestety jest dwudniowy 'training session', bezpłatny. niby ich rozumiem, z drugiej strony mogli by coś za to dać, bo jednak dla kogoś jak ja, gdy 100zł to
  • Odpowiedz
@Igoras: tak naprawdę, to pewnie bym się skusił i spróbował, ale idę na meblarstwo (kierunek studiów), więc interesuje mnie mocno praca w tej dziedzinie, a jutro idę na rozmowę do stolarni ()
  • Odpowiedz