@kolczan_prawilnosci: Faktycznie za dlugo sie meczyl, ale jakby nie X-Ray to byloby widac, ze kiedy dennis kucal, w rzeczywistosci bylo widac tylko czubek jego "czapki", ktorej model nie jest pokryty hitboxem.
@kolczan_prawilnosci: @harnas_sv: druga sprawa teraz jak już wszyscy o tym widzą o nałożeniach hitboxa na postać, to mogą specjalnie "manipulować" postacią, aby inny gracz nas nie trafił w głowę. Trochę to przykre, że muszą w to grać profesjonalni zawodnicy o grubą kasę.
@Borsuk_Miodowy: Mógł też grać na takiej rozdzielczości i z takim celownikiem, że bardziej na oślep strzelał, bo nic nie widział. (✌゚∀゚)☞
@kolczan_prawilnosci: Myślałam - nie wiem czemu - że Sawik komentuje, więc oglądałam angielski stream i przegapiłam Morgena i jego subtelny hejt na VP. ;D Dużo tego było?
@ju_q: Sawik komentował ESLa tylko wtedy, kiedy Morgen pojechał na gamescom, czyli w sierpniu W sumie można powiedzieć, że "hejtował" dość słabo, nie jechał zbytnio po paszy jak zwykle
taz prawie jak scream ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#csgo
Faktycznie za dlugo sie meczyl, ale jakby nie X-Ray to byloby widac, ze kiedy dennis kucal, w rzeczywistosci bylo widac tylko czubek jego "czapki", ktorej model nie jest pokryty hitboxem.
(✌ ゚ ∀ ゚)☞
@kolczan_prawilnosci: Myślałam - nie wiem czemu - że Sawik komentuje, więc oglądałam angielski stream i przegapiłam Morgena i jego subtelny hejt na VP. ;D Dużo tego było?
Aż sprawdziłam shoty i np. tu: https://oddshot.tv/shot/esl_csgo_pl/UzoHUe5EHUdFnqTLZsJ8dQEJ Morgen wykazał się dużo większym zrozumieniem dla zagrania Snaxa niż
W sumie można powiedzieć, że "hejtował" dość słabo, nie jechał zbytnio po paszy jak zwykle