Wpis z mikrobloga

Za bardzo nie wiem jak to napisać.

Jak niektórzy zauważyli, od ponad tygodnia przestałem być aktywny na wykopie, tak nagle a w moim awatarze pojawiła się czarna wstążka. Jak się możecie domyślić jest ona związana z żałobą. Tak, umarła mi bliska osoba - Mama.

Ja mam się dobrze i jakoś się trzymam po tym wydarzeniu.

To tyle informacji ode mnie dla tych co pisali mi na pw odnośnie mojego nagłego zniknięcie - Dziękuję za słowa otuchy!

#cosiestalozwudwaka
WuDwaKa - Za bardzo nie wiem jak to napisać.

Jak niektórzy zauważyli, od ponad ty...

źródło: comment_ptA9LiSu4M1rqLwzI60uw0WXz3cZRNdK.jpg

Pobierz
  • 17
  • Odpowiedz
  • 7
@WuDwaKa mama nigdy nie odchodzi - zostanie w Tobie nie tylko jej dna ale też to czego Cię nauczyła i to co we wspomnieniach, cała jej miłość bedzie zawsze w Tobiei dzięki Tobie i Twoim dzieciom a później wnukom będzie żyć wiecznie.
  • Odpowiedz
@WuDwaKa: Przykro mi z powodu tego co Cię spotkało. Wiedz jednak, że nie zostałeś z tym wszystkim sam. Jeśli będziesz potrzebował pomocy, rozmowy - śmiało pisz.
  • Odpowiedz
@WuDwaKa: Kilka dni temu odeszła też mama mojego znajomego... 66 lat miała, niestety też po chorobie.
Trudno w takich chwilach dobrać słowa. Więc w milczeniu poklepię (wirtualnie) w plecy, zmrużę oczy i skinę lekko głową.
  • Odpowiedz
Niestety, to było spodziewane i nawet lepiej, że się zakończyło dość szybko.

@WuDwaKa: może to zabrzmi dziwnie ale trochę Ci zazdroszczę. Miałeś czas pożegnać się. Mój Ojciec rozmawiał ze mną przez telefon a za dwie godziny już Go nie było z nami, mimo że nic na to nie wskazywało. Minął nieco ponad rok a ja wciąż jestem niepozbierany...
  • Odpowiedz
@WuDwaKa: Każdy wie, że to w końcu nadejdzie. Niby oczywistość z którą tak trudno w pierwszej chwili sobie poradzić. Wiadome jest również, że z czasem pogodzimy się z tą nową rzeczywistością, bez Tej osoby. To zawsze tak działa, o ile sami tego będziemy chcieli. Szczere kondolencje. Trzymaj się ciepło. :)
  • Odpowiedz