Aktywne Wpisy
mirko_anonim +2
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#tinder #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki
Mirasy pytanko i prośba o poradę. Poznałem się na tinderze z dziewczyną. Dziewczyna solidne 7-8/10. Typowa szara myszka. Wszystko spoko, ale jest bardzo wierząca. Wiecie co niedziela do kościoła. Spowiedź, komunia itd. I ja absolutnie nie mam nic przeciwko wierze katolickiej ani kościołowi. Sam nie chodzę oczywiście. Niby wychowałem się też w wierze katolickiej i nie miałbym
#tinder #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki
Mirasy pytanko i prośba o poradę. Poznałem się na tinderze z dziewczyną. Dziewczyna solidne 7-8/10. Typowa szara myszka. Wszystko spoko, ale jest bardzo wierząca. Wiecie co niedziela do kościoła. Spowiedź, komunia itd. I ja absolutnie nie mam nic przeciwko wierze katolickiej ani kościołowi. Sam nie chodzę oczywiście. Niby wychowałem się też w wierze katolickiej i nie miałbym
Vester2005 +49
Zatem...
od 30 września 2016
Nie ma za co, ja Was też <3
#kosmetyki #makijaz
Komentarz usunięty przez moderatora
dzienks
Balsamu od EOS pewnie nie mają to się nie zaopatrzę, a zima się zbliża powoli. Ale za to osprzęt do manicure bym sobie mógł kupić. Może męskie z L'Oreala Men Expert też się załapią na promocję, w końcu różowe przytargają swoich menów, a to zawsze okazja dla sklepu. Dziękuję za poszerzenie świadomości. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ty tam pracujesz, że przewidujesz taką przyszłość? :(