Aktywne Wpisy
A ja mam taką nocną rozkmine niczym Bonus BGC
Czy na Wykopie dalej udzielają się Mirki co na Fame2 wspierali Magicala na żywo w walce z Rafonem?
#danielmagical #famemma #patostreamy #rafonix
Czy na Wykopie dalej udzielają się Mirki co na Fame2 wspierali Magicala na żywo w walce z Rafonem?
#danielmagical #famemma #patostreamy #rafonix
#powstaniewarszawskie #warszawa #polska #kiciochpyta
Jakiś kretyn rozprzestrzenia fejki nt. Powstania Warszawskiego, dzieciaki, których zainteresowania kończą się na anime niestety to łykają. Wyjaśnienie typa i pisanie komentarzy, że podaje fałszywe informacje kończy się tym, że kretyn kasuje komentarze i blokuje.
Dzieci w Powstaniu Warszawskim NIE WALCZYŁY NA PIERWSZEJ LINI, NIE BYŁY WYSYŁANE DO WALKI Z BRONIĄ. Broń była bezcenna, było jej bardzo mało, w dużej mierze była zdobyczna. Brakowało jej dla żołnierzy, a
Jakiś kretyn rozprzestrzenia fejki nt. Powstania Warszawskiego, dzieciaki, których zainteresowania kończą się na anime niestety to łykają. Wyjaśnienie typa i pisanie komentarzy, że podaje fałszywe informacje kończy się tym, że kretyn kasuje komentarze i blokuje.
Dzieci w Powstaniu Warszawskim NIE WALCZYŁY NA PIERWSZEJ LINI, NIE BYŁY WYSYŁANE DO WALKI Z BRONIĄ. Broń była bezcenna, było jej bardzo mało, w dużej mierze była zdobyczna. Brakowało jej dla żołnierzy, a
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
#takaprawda #psy #zwierzaczki #patologiazewsi
Wbrew obiegowej opinii januszy kynologii i innych #!$%@? umysłowych - są to wspaniałe, wierne i przyjazne psy rodzinne. Staffik, czy Bulterier idealnie nadaje się do niańczenia dzieci.
Rasy te cierpią, gdyż
@Hank_Stinson: jak byś mi tak powiedział, to odpowiedziałbym Ci tak samo.
@Hank_Stinson: następny janusz prawa... xD
To dopisz jeszcze ze można wyzbyć psa jego odruchów zwierzęcych. Dostaniesz Nobla jak to udowodnisz.