Wpis z mikrobloga

MotoMirki i MotoMirabelki! Wiem, że istnieją stronki z mapkami fotoradarów (sam nie wiem czy aktualne) ale czy wie ktoś może o jakiejś stronce, na której podam trasę i w odpowiedzi otrzymam jakieś dane na temat zagrożenia fotoradarami, czarnymi punktami czy innymi niebezpiecznymi miejscami? Nie, nie jestem piratem, jeżdżę względnie przepisowo, ale każdy wie, jak w Polsce są stawiane fotoradary...

#pytanie #motoryzacja #internet
  • 13
@ToJaZabilemMufase: mam yanosika, po prostu czasem podczas planowania trasy miło by było zobaczyć, co nas czeka po drodze, by o tym pamiętać. Szkoda, że yanosik nie daje możliwości podglądu mapy z zaznaczonymi zagrożeniami
@Lanc: nie znam, sprawdzę
@ToJaZabilemMufase: nie widziałem nigdy takiej mapki u nich, ale może słabo szukam
@ToJaZabilemMufase: to są pomiary prędkości, fajnie, ale fotoradarów niestety nie widzę
@mawojciech: szczerze mówiąc nie wiem, jak z aktualnością danych, ale również sprawdzę
@bourgeois: w promieniu 50km od siebie mam co najmniej 4 aktywne fotoradary, więc w skali kraju trochę jednak tego będzie, do tego kamery łapiące za przejazd na czerwonym