Aktywne Wpisy
Docent_Jan_Mula +170
Taki obraz wasz wykopki xD
Wystarczyły dwie tragiczne kadencje, żeby ktoś odpowiedzialny za dwie średnie kadencje uchodził za zbawcę narodu xD #polityka #tusk #bekazlewactwa
Wystarczyły dwie tragiczne kadencje, żeby ktoś odpowiedzialny za dwie średnie kadencje uchodził za zbawcę narodu xD #polityka #tusk #bekazlewactwa
O jezu on powiedzial o kaczce, o jezu jakie jaja.
To jest ten inteligentny humor, wiecie, takie szklo kontaktowe. Dla inteligentow z dyplomem, powtarzam, MAGISTROW. Konkrety, europejskosc. Czego nie rozumiecie konserwy?
#bekazlewactwa #bekazpo #polityka
To jest ten inteligentny humor, wiecie, takie szklo kontaktowe. Dla inteligentow z dyplomem, powtarzam, MAGISTROW. Konkrety, europejskosc. Czego nie rozumiecie konserwy?
#bekazlewactwa #bekazpo #polityka
Eh #!$%@? ja wiem ze ostatnio w modzie jest jechanie po wykopie... ale serio tu siedzi banda niedojebow. Typ wrzucil zdjecie rozowego - co dla mnie jest idiotyzmem. No ale ok. Ktos dalej znalazl jego zdjecie o tym jak op kiedys napisal ze #!$%@? tego rozowego smakuje 2/10. Wielkie #!$%@? halo. Moze was zaskocze ale sa dni gdy #!$%@? smakuje lepiej i gorzej, sa dni gdy kobiety maja sraczke albo rzygaja jak #!$%@?, #!$%@? jestesmy tylko #!$%@? ludzmi. Tymczcasem zrobila sie afera na niekorzysc tej dziewczyny. Te gimbusy z wykopu nie wiedza ze konsekwencja takiej "beki" moze byc to ze ta dziewczyna potem nie bedzie mogla sie u znajomych pokazac. I jeszcze te komentarze w stylu "dawajcie mirki wyslemy to jej znajomym" zeby zniszczyc jej zycie
Niczym sie #!$%@? nie roznicie od karachanow, "elito internetow"
#oswiadczenie
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( http://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
Po co to?
Dzięki temu narzędziu możesz dodać wpis pozostając anonimowym.
@AnonimoweMirkoWyznania:
Ty chory #!$%@?
Komentarz usunięty przez autora
@AnonimoweMirkoWyznania: trzeba było pomyśleć o konsekwencjach zanim się wrzuciło morde do internetów xd
To jest anonimowy komentarz.
Zaakceptował: Asterling
@AnonimoweMirkoWyznania: Może wszyscy to wiedzą dlatego mu to pisali? Bo koleś z tego co pamiętam był OP wpisu i pytania o smak cipki.
niewazne, juz mam http://www.wykop.pl/wpis/19540573/poznajcie-panne-o-slabym-smaku-xd-pokaz-spoiler-he/
@AnonimoweMirkoWyznania: no ale wtedy to się chyba degustacji nie urządza, co?
@Asterling: Tak, więc wyślijmy je wszystkim, niech każdy wie!
To jest dobre, niby prywatne ale wyślijmy jej znajomym bo BEKA one11oneone1