Aktywne Wpisy
takiMirek29 +6
Warto #!$%@?ć za kasą kosztem braku czasu wolnego? Ile można tak wytrzymać? Ktoś zjechał psychicznie po dłuższym czasie intensywnej pracy i teraz żałuje? Albo ktoś robil OE i nie siadły mu godziny pracy i z czasem się wypalił?
Skąd się bierze taka chęć do szybkiego dorobienia się po trupach?
30lvl here
#programista15k #pracait #pracbaza
Skąd się bierze taka chęć do szybkiego dorobienia się po trupach?
30lvl here
#programista15k #pracait #pracbaza
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Mirki jestem total przegryw.
Skończyłam w tym roku liceum, nie poszłam na studia, nie stać mnie po prostu na nie. Uczę się w szkole policealnej i na razie nie pracuję. Ostatnio spotkałam się z koleżankami z liceum, które traktowały mnie z góry bo są studentkami. One mieszkają w willach, ich rodzice im pomagają. A ja boję się nawet podjąć pracy, dlaczego? Całe życie pod kloszem, nie wiem czy to jakaś choroba czy po prostu kretynizm, ale boję się nawet iść do sklepu, bardzo się stresuję innych ludzi, zamykam się w sobie. I przez to bardzo boję się iść do pracy. Najlepiej to takich jak ja utylizować... Co mam zrobić żeby mniej się bać żyć?
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( http://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
Po co to?
Dzięki temu narzędziu możesz dodać wpis pozostając anonimowym.
@AnonimoweMirkoWyznania: Olej je, większość kierunków na studiach gówno teraz daje. Sam mam wielu znajomych którzy po studiach pracują na kasie w sklepie albo mają inną równie gównianą pracę. Najważniejsze jest to żebyś się przełamał, za każdym razem gdy pokonujesz swój lęk stajesz się lepszym - bardziej pewnym siebie człowiekiem.
Komentarz usunięty przez autora