Aktywne Wpisy
vulfpeck +551
#bekazkatoli #urojeniaprawakoidalne #neuropa
Katole w odmętach szaleństwa i ostatnich podrygach konwulsji, próbują wyśmiewać trend, którego nie są w stanie powstrzymać.
Katole w odmętach szaleństwa i ostatnich podrygach konwulsji, próbują wyśmiewać trend, którego nie są w stanie powstrzymać.
Hekun +93
#niger #swiat
To jest dla mnie niesamowite jak niewielkie zainteresowanie jest tutaj sytuacją w Nigrze. Wojna w zasadzie może być lada dzień, ECOWAS wydał ultimatum, a jak nie to wchodzi z interwencją wojskową. W senacie Nigerii (członka ECOWAS) natomiast odrzucili prośbę prezydenta o wysłanie wojsk do Nigru. Wydawało by się temat ciekawy, a tutaj cisza i spokój xD
Czasem mam wrażenie, że zostali tutaj tylko opłaceni trolle, a wiadomo, że za pisanie
To jest dla mnie niesamowite jak niewielkie zainteresowanie jest tutaj sytuacją w Nigrze. Wojna w zasadzie może być lada dzień, ECOWAS wydał ultimatum, a jak nie to wchodzi z interwencją wojskową. W senacie Nigerii (członka ECOWAS) natomiast odrzucili prośbę prezydenta o wysłanie wojsk do Nigru. Wydawało by się temat ciekawy, a tutaj cisza i spokój xD
Czasem mam wrażenie, że zostali tutaj tylko opłaceni trolle, a wiadomo, że za pisanie
Dla mnie to oczywiście żaden problem, sam mam ich po 5 sztuk, więc nic mi nie ubywa, a pomogę sąsiadowi.
Dzisiaj mi oddaje (a przyjechał z 3 tygodnie temu) i mówi, że nie działają. "Sprawdził w internecie i to chiński szmelc", więc pewnie dlatego.
Wiecie dlaczego nie chcą działać? Bo porty są #!$%@? i zapchane piachem (pewnie z plaży). Nic się z tym nie da zrobić, bo chyba pchał ile sił i wszystko pokrzywił i wyłamał. Ja nie rozumiem jak można tak nie szanować swojego sprzętu, a co dopiero czyjegoś. Jak zdarzyło mi się przyczepkę pożyczyć od kolegi to na wyważarkę jechałem, koła dobiłem, w środku posprzątałem. A tu mi ciul mówi, że to przez to, że kupuję "chiński szmelc".
Coś mi się jednak wydaje, że on wie dlaczego się zepsuło ;) Ale cóż, chytry dwa razy traci. Następnym razem moje drzwi będą zamknięte podobnie jak usta na odpowiedź "tak pomogę". Wystarczyło nawet powiedzieć "przepraszam, dzieciaki zepsuły oddam pieniądze" i bym tych pieniędzy nie chciał, bo od tego nie zbiednieję, ale czułbym, że uczciwy i normalny. A tak to tylko cieszyć mordę na następne "witaj sąsiedzie, masz może?"
#gorzkiezale (nie mieszkam na zalesiu)
Komentarz usunięty przez autora
@szakal555: Ma od razu się przeprowadzać, bo sąsiad mu popsuł powerbanka?( ͡° ͜ʖ ͡°)
@mirasek: To nie jest po męsku. Prawdziwy mężczyzna nie jest jakimś prymitywem, tylko osobą która dobrze potrafi wszystko wyważyć i umie stratę przekuć w zyski. Przy twojej radzie za jakieś tam 300zł zrobiłbym sobie w sąsiedzie wroga, to raz, dwa - osądziłby mnie za pobicie, trzy - ludzie w okolicy by mnie na tej podstawie osądzili.
@vvivo: tam (w 10000)siedzą normalne sanyo 3350mah, paradoks polega na tym, że ten powerbank kosztuje pi razy drzwi tyle co same ogniwa u chińczyka (minimalnie w okolicach 3.5$ za sztukę a są trzy)
Komentarz usunięty przez autora
@rybak17: Serio, miałem zawsze mnóstwo płyt i mnóstwo znajomych pożyczało, to akurat nie pedantyzm a kwestia tego, że bez tej listy połowa płyt nie wracała.
Ale niektórzy to nie mają za grosz honoru :-/