Mireczki fituje taka stylóweczka za niecałe 185zł xD (buty 99, koszula 39,99 jeansy 44,99) ? Jedyne czego pewien nie jestem to butów (na kluby stykną różowe nie skumają cebuli xD) natomiast spodnie i koszula robią dużo lepsze wrażenie niż 2 razy droższe rzeczy z np. takiego reserved #lidl #modameska #ubierajsiezwykopem i trochę #cebuladeals
@LordOfTheBananas: Wiadomo ;) ogólnie zestawik cebulaka dopiero co wyciągnięty z opakowań. Chciałem szybko zaprezentować puki są jeszcze w lidlu jakieś sensowne rozmiary może ktoś skorzysta.
@vaxx: Hehe 2 tygodnie na zwrot, jutro ogarnę w lepszym świetle jeszcze. A co z butami nie tak? Przewidujesz że ulegną po miesiącu samozniszczeniu xD Jak wspomniałem ma to być obuwie robocze na kluby ażeby typ na selekcji się nie doczepił i nie było żal jak ktoś wlezie (a tego nie da się uniknąć, przerabiałem to już parę razy ( ͡°ʖ̯͡°) )
@majlo1985: Wtedy uznam że mirki nie mają gustu i usunę konto xD Nie no kupiłem to co mi wpadło w oko i to czego potrzebowałem a ten post dałem bardziej informacyjnie że za 200zł idzie skompletować w miarę spoko zestawik w którym można gdzieś wyjść i wyglądać.
Jedyne czego pewien nie jestem to butów (na kluby stykną różowe nie skumają cebuli xD) natomiast spodnie i koszula robią dużo lepsze wrażenie niż 2 razy droższe rzeczy z np. takiego reserved #lidl #modameska #ubierajsiezwykopem i trochę #cebuladeals
@sievca: *niecałe
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora Wpisu