Aktywne Wpisy
mirko_anonim +4
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
co myslicie o wspolpracowniku ktory zawsze ma te same ciuchy na sobie ale te same 2-3 koszulki, nie smierdzi od niego ale widac ze rzeczy sie powtarzaja
#pracbaza
──
co myslicie o wspolpracowniku ktory zawsze ma te same ciuchy na sobie ale te same 2-3 koszulki, nie smierdzi od niego ale widac ze rzeczy sie powtarzaja
#pracbaza
──
thorgoth +618
Wczoraj dostałem informację, że mój najlepszy kumpel jest w szpitalu, po nieudanej próbie samobójczej. Dopiero przed chwilą pozwolili mi się z nim zobaczyć, byłem w szoku, bo gość zawsze wydawał się mega szczęśliwy, z ciekawą pracą, hobby i w długim związku. Około 2 miesiące temu wyjechał w delegacji do Niemiec, przebywał tam ponad miesiąc. Co się okazało? Ano jego dziewczyna, z którą był od 16 roku życia, w sumie 8 lat przyznała się, że go zdradziła. Ale nie raz, nie dwa, podczas jego wyjazdu #!$%@?ła się z jakimś typem praktycznie codziennie. Kumpel świata za nią nie widzi, przez te 8 lat nigdy nie powiedział na nią złego słowa, finansował jej studia zaoczne, samochód na który wziął kredyt - nadal go spłaca, kupował drogie telefony, laptopy, był zawsze cały dla niej, planował oświadczyny. Po prostu w ogień by za nią wskoczył. A to cipsko ma to wszystko gdzieś i puszcza się na potęgę. Zrujnowała mu zdrowie psychiczne i niemal doprowadziła do tragedii. Dlaczego to piszę? Nie wiem, ale jestem mega #!$%@?, że gość, który zawsze był świetnym kumplem i nigdy nikomu nie zawinił dostaje takiego buciora w ryj od życia
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( http://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
Po co to?
Dzięki temu narzędziu możesz dodać wpis pozostając anonimowym.
To jest anonimowy komentarz.
Zaakceptował: Asterling
a kumplowi zdrowia życzę i pilnuj go ;)
Ale ja czegoś nie rozumiem.
Wpierw gościu nie zaspokaja podstawowych potrzeb swojej kobiety a kiedy to ona robi sama to chce popełnić samobójstwo.
Moim zdaniem to powinien ją przeprosić i to mocno.
@TaoMachine:
@AnonimoweMirkoWyznania: Sorry, ale Twój kumpel jest gigantycznym frajerem. Nie dość, że finansował wszystko pannie (samochód na kredyt? Czy to jest jakaś tania zarzutka?), to jeszcze planował odebrać sobie życie przez kobietę. Dzięki Bogu mu się nie udało - teraz Twoja w tym brocha, by pomóc mu
Pod warunkiem, że Ci ludzie to nie są #!$%@? bez skrupułów. ( ͡° ͜ʖ ͡°)ノ⌐■-■
@TaoMachine: Osoby uzależniające swoje szczęście od innych są zwyczajnie niesamodzielne, i jak ten facet, łamią się w kryzysowych momentach. A każdy człowiek jest #!$%@? bez skrupułów, tylko każdy człowiek potrzebuje innych warunków by nim być. Niektórzy potrzebują takich warunków jak podczas Wielkiego Głodu na Ukrainie, a niektórym starcza
Dlatego piszę o wiązaniu a nie uzależnianiu :P