Wpis z mikrobloga

@Amelek: ja jakoś nie czuję tej windy za to czuję duży opór, fundacja etera pewnie cały czas zrzuca i hamuje wzrosty bo nie sądzę, żeby to byli sami eterowcy, mądrzy eterowcy nie sprzedają ETC tylko czekają na rozwój wydarzeń, dostali ETC za darmo można powiedzieć, więc jest to dla nich wartość dodana.
@pawlo74 fundacja jak by miała zrzucić to by jeblo do zera a tak niejest. Można też powiedzieć że jest po prostu zbyt słaby popyt. Czekamy na dobre info jakiś pretekst do wzrostów na etc. Ale fakt też mnie to ec mocno juz męczy. Wstrzymuje moje zarobki na innych altach. Jednym słowem miesiąc znarnowanego czasu który mogłem poświęcić na xmr i wyjsc z bardzo dużą kasa i wejść teraz za sto bitkiw w
fundacja jak by miała zrzucić to by jeblo do zera a tak niejest

@Amelek: ale #!$%@? głupoty czasem, że aż się nie chce czytać. Kto by zrzucił od razu? Ty? Debil by zrzucił! Mądry człowiek sprzedaje powolutku za jak najwyższą cenę. My czekamy na zrzut, każdy cwany handlarz czeka na zrzut, żeby kupić jak najtaniej. TYLKO IDIOTA KUPUJE JAK ROŚNIE A SPRZEDAJE JAK SPADA.

Męczy Cię i o to właśnie fundacji
@pawlo74 powiem więc inaczej. Jakby fundacja chciała sprzedać to by zgodnie z tym co piszesz niezrzucala teraz lecz pozwolili by na wzrosty np do 0.01 i dopiero wtedy powoli zrzucali. Więc Twoja teoria jest moim zdaniem absolutnie bledna. Uważam że moja teora jest prawidłowa czyli jest to po prostu brak popytu i zainteresowania inwestorów. I będzie tak tak długo jak nie pojawi się ciekawe info.
@pawlo74 Nie zgadzam się również z Twoją teoria że dobrze by było żeby etc spadł niżej i by się kisil jak najdłużej. Moim zdaniem zejście poniżej bariery 0.002 to groźba utraty i tak mocno badszarpnietego zaufania inwestorów. Uważam że 0.002 jest tak mega niskim psychologicznym poziomem że zjazd niżej to śmierć ETC i całkowita utrata zaufania i przejście inwestorów do wszystkiego byle nie etc i eth.
@pawlo74 teraz to przesadziłes. A Ty masz trochę problem z własnymi emocjami jak widze i z akceptacją zdania innych. Napisałem jakie jest moje zdanie i w pełni je uzasadnilem. Ty uważasz inaczej i super. Ale ja w przeciwieństwie do Ciebie ani na chwilę się niezdenerwowalem.