#geforce #pcmasterrace Dobra, w końcu pora zmienić kartę graficzną w kompie i nadrobić zaległości (Wiedźmin 3). Chcę kupić geforce 1070. Budżet około 2000. Zasilacz mam jakiś chieftec 550W. Da to radę? Przesiadka będzie z GTX250 ;) Jakieś sugerowane modele? Czegoś unikać? Poza graniem baaaardzo istotna praca w premiere i after effects.
@koomeet: palit jetstream to jedna z najtańszych opcji nie ważne w jakiej wersji jetstream czy gamerock można zmienić bios do lepszego oc a jak ktoś chcę wydajności od razu z pudełka to gigabyte też jest dosyć tani
@Bialy_Mis: @dob3k: a czym się różnie te modele ZOTAC ZT-P10700C-10P - różnica w literkach ABC i najtańszy (C) ma najwyższe taktowanie zegara - czegoś tu nie rozumiem... hmmm
@koomeet: A - to referencyjne chlodzenie B - to wesja Amp! Extreme (najlepsza - taką chcesz) C - Amp! Edition (slabsza wersja z dwoma wiatrakami i mniejszymi mozliwosciami - najtansza)
@Morzan: evga jako firma? Zajebistym supportem i obsluga gwarancyjna miedzy innymi a poza tym wysoka jakoscia i wydajnoscia produktow. Dodatkowo pozwala na bardzo wiele ze swoimi kartami bez utraty gwarancji. Duzo wiecej niz inni producenci.
@Morzan: W Europie tez. Kompletnie bezproblemowy jak Amazon. Klient nasz pan nawet jesli by na tym mieli stracic. Wola stracic a zyskac w oczach klienta. Ja na zasilacz mam 10 lat gwarancji a na karte jest chyba 2-3 lata z mozliwoscia przedluzenia (odplatna)
Dobra, w końcu pora zmienić kartę graficzną w kompie i nadrobić zaległości (Wiedźmin 3).
Chcę kupić geforce 1070. Budżet około 2000. Zasilacz mam jakiś chieftec 550W. Da to radę? Przesiadka będzie z GTX250 ;)
Jakieś sugerowane modele? Czegoś unikać? Poza graniem baaaardzo istotna praca w premiere i after effects.
Zasilacz da radę
EDIT: Jaki obecnie masz procesor?
A - to referencyjne chlodzenie
B - to wesja Amp! Extreme (najlepsza - taką chcesz)
C - Amp! Edition (slabsza wersja z dwoma wiatrakami i mniejszymi mozliwosciami - najtansza)
Komentarz usunięty przez autora