Wpis z mikrobloga

#geforce #pcmasterrace
Dobra, w końcu pora zmienić kartę graficzną w kompie i nadrobić zaległości (Wiedźmin 3).
Chcę kupić geforce 1070. Budżet około 2000. Zasilacz mam jakiś chieftec 550W. Da to radę? Przesiadka będzie z GTX250 ;)
Jakieś sugerowane modele? Czegoś unikać? Poza graniem baaaardzo istotna praca w premiere i after effects.
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@koomeet: palit jetstream to jedna z najtańszych opcji nie ważne w jakiej wersji jetstream czy gamerock można zmienić bios do lepszego oc a jak ktoś chcę wydajności od razu z pudełka to gigabyte też jest dosyć tani
  • Odpowiedz
w sumie chyba wszytko polecone ;) ZOTAC MSI EVGA PALIT ;). Czegoś unikać? Bo pewnie wezmę w poniedziałek to co na stanie w sklepach do wyboru będzie.
  • Odpowiedz
@Morzan: evga jako firma? Zajebistym supportem i obsluga gwarancyjna miedzy innymi a poza tym wysoka jakoscia i wydajnoscia produktow. Dodatkowo pozwala na bardzo wiele ze swoimi kartami bez utraty gwarancji. Duzo wiecej niz inni producenci.
  • Odpowiedz
@Morzan: W Europie tez. Kompletnie bezproblemowy jak Amazon. Klient nasz pan nawet jesli by na tym mieli stracic. Wola stracic a zyskac w oczach klienta. Ja na zasilacz mam 10 lat gwarancji a na karte jest chyba 2-3 lata z mozliwoscia przedluzenia (odplatna)
  • Odpowiedz