Aktywne Wpisy
gdyzgasnieswiatlo +164
Klub X-Demon z Wrocławia dyskryminuje mężczyzn i uprzedmiotawia kobiety swoją promocją.
https://www.facebook.com/336980183153334/posts/pfbid02r8zQ96nH9SRncGTEj4vyWRb61vWUzuY3fJzy7h8BpcLhnqMVQogB8h5RgSLnguqnl/
#dyskryminacjamezczyzn #pieknokobiet #pieklomezczyzn #wroclaw
https://www.facebook.com/336980183153334/posts/pfbid02r8zQ96nH9SRncGTEj4vyWRb61vWUzuY3fJzy7h8BpcLhnqMVQogB8h5RgSLnguqnl/
#dyskryminacjamezczyzn #pieknokobiet #pieklomezczyzn #wroclaw
Melancholijny_Czlek +264
W ostatnim czasie do wykopowego zespołu moderacyjnego doszło kilka nowych osób. Jak to bywa z nowymi osobami, potrzebują one czasu do wdrożenia się i nazwijmy to "kalibracji". Moderowanie Wykopu nie należy do zadań najłatwiejszych, jest wiele niuansów, niespisanych umów pomiędzy administracją i użytkownikami oraz wiele kontrowersji. Często nie ma "dobrej" decyzji, zarówno zatwierdzenie jak i odrzucenie zgłoszenia wywoła głosy niezadowolenia. Pewnie wielu z Was uważa, że to banał, ale jeden dzień w panelu moderacyjnym i późniejszy feedback od użytkowników mógłby skutecznie zweryfikować Waszą ocenę.
Na usprawiedliwienie 37ny dodamy, że jest to moderator z wysoką aktywnością w panelu rozpatrujący setki zgłoszeń dziennie. Jeśli porównamy ilość poprawnie rozpatrzonych zgłoszeń z ilością niepoprawnych decyzji to ocena jego aktywności jest pozytywna. Oczywiście błędy się zdarzają i będą się zdarzać (obserwujemy to, moderatorzy nie są rzuceni samopas). Jednak oskarżanie moderatora o stronniczość w kwestiach politycznych oraz o sympatie i antypatie względem konkretnych użytkowników są nietrafne.
Na pytania związane z "aferą" odpowiemy w poniedziałek (jest sobota, kończy się lato i jest ładna pogoda - polecamy wyjście z domu ;-) )
#moderacja #moderacjacontent #afera
@Moderacja: Jakiś konkretny dowód? Bo ja swoje podałem we wpisie gdzie daje z dupy ostrzeżenia mi @koroluk @kiken i moderuje za nic treści @Ospen.
Komentarz usunięty przez moderatora
Dx
@Moderacja: To kiedy ustosunkujecie się do waszej wersji duplikatu?
Rychło w czas się odzywacie jak znalezisko wylądowało na głównej (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
I zastosuje to do Twojej osoby to będziesz się śmiał bo to śmieszny cytat a nie obraza Ciebie tak?
@Moderacja:
Białek to ty ?
@Moderacja: gibprzegryw gardzę
Oczywiście, że przy Twoim zgłoszeniu jest tylko jedna możliwa decyzja. Ale jak sam widzisz jednak da się zrobić coś innego i odrzucić to atakowanie Ciebie.
@Moderacja: no to sami widzicie że trzeba te niespisane umowy spisać i przygotować jakieś FAQ dla nowych ludzi aby od razu wiedzieli kto jest chroniony a kto nie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
nie mówcie mi #!$%@? jak mam żyć
A w kolejnym screenie też nic nie łamało regulaminu.
żart z tagu #czarnyhumor
Wpis o polskiej lekkoatletce
Twój płacz
Komentarz z przekleństwem
@Gruszka1992: a ja śmiem nawet twierdzić, że otyłość szkodzi zdrowiu i może powodować przerzuty do głowy. Masz zajebiście duże mniemanie o sobie, jak na kogoś reprezentującego niższy poziom od @axelio
Elo. Większość Twojej aktywności z tego co widzę to tylko takie wpisy/komentarze w moją stronę. Smutnyś.
@Gruszka1992: Nie chodziło głównie o treści, tylko o to, jak szybko Twój moderator reaguje na jakiekolwiek zgłoszenia Twoich wymiocin (przypominam - jest weekend; cenzopapy, serwerownie, kosmonauta i inne bzdury potrafią wisieć całymi dniami, nawet w gorących)
@zapoznalem: @Duze_piwo: Jakiś fanklub? ( ゚ ∀ ゚)
@zapoznalem: czytamy ze zrozumieniem
XD
http://www.wykop.pl/wpis/19450851/#comment-69198709
@urwisjakichmalo:
A tu pokazujesz coś innego - http://www.wykop.pl/link/3339975/moderator-37ny-obraza-uzytkownikow-i-usuwa-komentarze-wedlug-wlasnego-widzimisie/#comment-39155309 - masz ból dupy bo odrzucił zgłoszenia które i tak zostały by odrzucone XD
@Moderacja: Skąd to wiadomo?
Weryfikujecie aktywność delikwenta na fejsie czy podpisuje oświadczenie że przysięga iż jest światopoglądowo całkowicie neutralny i nie popiera żadnej opcji politycznej?
Dlaczego w takim razie zgłoszenia @Gruszka1992 rozpatruje jeden moderator?