Aktywne Wpisy
Tumurochir +204
misiafaraona +128
Czy przywiędła Mirabelka może w życzenia?
#urodziny #zyczenia #shitwykopsays #chwalesie #zalesie #kiciochpyta
#urodziny #zyczenia #shitwykopsays #chwalesie #zalesie #kiciochpyta
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
Podróże
Gospodarka
Ukraina
Technologia
Motoryzacja
Sport
Rozrywka
Informacje
Ciekawostki
Czy tylko mnie drażni ta chaotyczność w trybie conquest? Żadnego ładu, składu, przeciwnicy są zarazem wszędzie i nigdzie. 99% zgonów zaliczam od gości, których nawet nie widzę. Najczęściej nawet nie mam szansy nawiązać walki. Po prostu biegniesz i nagle dostajesz w plecy. Jesteś na punkcie i chcesz znaleźć dobrą pozycję za jakąś osłoną / budynkiem, ale nie wiesz nawet, która pozycja do przejmowania będzie dobra, bo za chwilę na plecach masz 5 wrogów, którzy wyrośli z pod ziemi, bo akurat sekundę temu przejęli jakiś randomowy punkt i zrespił się na nim cały zespół... Strasznie to wszystko nieprzewidywalne. Nie pamiętam już jak było w BF3 (a to ostatni BF w jakiego grałem), ale nie przypominam sobie żeby tam mnie to aż tak denerwowało. Może to kwestia tej mapy?
Ogólnie najchętniej widziałbym ten tryb w takim wydaniu, że punkty przejmuje się po kolei. Czyli nie możesz przejąć punktu B, dopóki nie posiadasz punktu A, nie możesz przejąć C, dopóki nie masz punktu B itd. To samo u przeciwników, tylko że w odwrotnej kolejności. Wtedy walka toczyłaby się zawsze tylko o jeden lub dwa punkty i przynajmniej mielibyśmy jakiekolwiek wskazówki, z której strony spodziewać się wrogów, jak się ustawiać i w którą stronę napierać. Byłaby jakaś linia frontu, którą trzeba przesuwać. A to co jest teraz to jest po prostu chaos...
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
@Fido2801 Właśnie metro nie jest haotyczne bo jest mapą liniową
Po prostu jesteś newbie mirku.. ( ͡° ͜ʖ ͡°) pograj dłużej, poznaj mapę, orientuj się w terenie i nie będziesz miał takich problemów.