Aktywne Wpisy

tortellonizsosem +282
Biznes po polsku odc. 2137
Restauracja w Krakowie „pod Wawelem”, w ciągu godziny ruch ok 500 klientów. Około 1,5h stania w kolejce do wejścia, na wejściu informacja, że awaria terminala płatność tylko gotówką. Ciekawostka - awaria trwa już od dobrego pół roku. Podczas płatności otrzymujesz oczywiście rachunek kelnerski.
Biedny przedsiębiorca ma tych restauracji ok 5-7 w całej Polsce. Przypominam ok 500 osób na godzinę bo restauracje są wielkie. To co widzicie na
Restauracja w Krakowie „pod Wawelem”, w ciągu godziny ruch ok 500 klientów. Około 1,5h stania w kolejce do wejścia, na wejściu informacja, że awaria terminala płatność tylko gotówką. Ciekawostka - awaria trwa już od dobrego pół roku. Podczas płatności otrzymujesz oczywiście rachunek kelnerski.
Biedny przedsiębiorca ma tych restauracji ok 5-7 w całej Polsce. Przypominam ok 500 osób na godzinę bo restauracje są wielkie. To co widzicie na
źródło: Zrzut ekranu 2025-12-23 o 17.11.13
Pobierz
vieniasn +90
dziś ponury los wylosował mi że dostałem duży kawałek sernika od sąsiadki której prawie nie znam
źródło: 1000048286
Pobierz

Był u mnie facet, że niby chce obejrzeć, bo dla żony czy coś, gadaliśmy pół godziny oglądał ten, ale i mój prywatny telefon, bo też xiaomi, mibanda, ale przyjechał bardziej pogadać, w końcu wychodzi i cześć. xD
Po ponad miesiącu telefon się sprzedał, w cenie bez negocjacji, gość chciał allegro, za dwa dnia go dostał upsem. Myślicie że to koniec tej historii?
Nie mogło być normalnie xD Po 9 dniach pisze że chce oddać bo ma do tego prawo w terminie 14 dni xD O ile pamiętam ta ustawa dotyczy sklepów, ale nieważne, a przyczepił się do tego, że telefon był używany, pewnie chodziło mu o to, że pod folią były 3 bąbelki powietrza, bo jeden z olx-owych oglądaczy postanowił sobie sprawdzić czy mu się zmieści do kieszeni (mi note pro jest dość spory). Tylko dlaczego nie pisał o tym w dniu otrzymania paczki? :D
Więc podobno telefon idzie już do mnie z powrotem i chyba będę go używał, bo rzygam na samą myśl jak mam coś wystawiać na to rakowisko.
Sorry, musiałem gdzieś wstawić swój #boldupy
Więc sprawa chyba zakończona ;)