Aktywne Wpisy
Markotny_Marek +192
Niewielu z Was - młode wilcy - wie, że w latach 90. istniał zwrot "mój komputer jest za szybki."
Była sobie np. taka gierka "Cisco Heat" i jak nie wyłączyłeś TURBO w swoim 486DX2 z 66 MHz na 33 MHz, to brak optymalizacji gry powodował gejmołwer w pięć sekund, za szybko wszystko działało.
To nara xD
#komputery #nostalgia #ciekawostki
Była sobie np. taka gierka "Cisco Heat" i jak nie wyłączyłeś TURBO w swoim 486DX2 z 66 MHz na 33 MHz, to brak optymalizacji gry powodował gejmołwer w pięć sekund, za szybko wszystko działało.
To nara xD
#komputery #nostalgia #ciekawostki

deeprest +319
Ale śmiesznego szczurka brudaska znalazłem przy drodze
#pokazkota
#pokazkota
źródło: IMG_20240920_233658_edit_1067083209293940
Pobierz

Był u mnie facet, że niby chce obejrzeć, bo dla żony czy coś, gadaliśmy pół godziny oglądał ten, ale i mój prywatny telefon, bo też xiaomi, mibanda, ale przyjechał bardziej pogadać, w końcu wychodzi i cześć. xD
Po ponad miesiącu telefon się sprzedał, w cenie bez negocjacji, gość chciał allegro, za dwa dnia go dostał upsem. Myślicie że to koniec tej historii?
Nie mogło być normalnie xD Po 9 dniach pisze że chce oddać bo ma do tego prawo w terminie 14 dni xD O ile pamiętam ta ustawa dotyczy sklepów, ale nieważne, a przyczepił się do tego, że telefon był używany, pewnie chodziło mu o to, że pod folią były 3 bąbelki powietrza, bo jeden z olx-owych oglądaczy postanowił sobie sprawdzić czy mu się zmieści do kieszeni (mi note pro jest dość spory). Tylko dlaczego nie pisał o tym w dniu otrzymania paczki? :D
Więc podobno telefon idzie już do mnie z powrotem i chyba będę go używał, bo rzygam na samą myśl jak mam coś wystawiać na to rakowisko.
Sorry, musiałem gdzieś wstawić swój #boldupy
powrotem.
Pewnie coś z----ł i Ci oddaje g---o ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Dirty_Digger: Nie odbieraj, nie masz obowiązku zwrotu pieniędzy.
źródło: comment_a6lPiKs3z0OsMHg2IyrprQgvKaTAWCnk.jpg
Pobierzźródło: comment_5mD3dl0u1PIjqcqdVMPfQY7hTknfOHzS.jpg
Pobierzjebłem xD
źródło: comment_wYnjRZ9vGQxryLi7XrrGei4fFMadSnbK.jpg
Pobierz