No i jakaś narazie tylko " PLOTA " że ETC będzie ograniczona liczba o 50 % dostępnych ETC - ale uwaga - jest to info NIEPOTWIERDZONE wyłapane z czatu ( dopóki nie zobaczę oficjalnego infa to traktuję to jako trollowanie. Ale coś jest na rzeczy.
nie mam sił już na tego człowieka - no ale wolność słowa jest - więc w staram się szanować
@Amelek: on nie szanuje wolności słowa, on jest tyranem, zamyka ludziom usta na siłę a sam krzyczy, że cenzura na bitcointalk. Ja rozgryzłem go już dawno. Bije z niego fałsz i propaganda a tego ja nienawidzę.
No i jakaś narazie tylko " PLOTA " że ETC będzie ograniczona liczba o 50 % dostępnych ETC
@Amelek: to faktycznie jakaś plota, propozycja jest, że do 100 milionów ETC podaż zostaje tak jak jest a potem tylko 1 milion co roku. Ja myślę, że jeżeli będzie głosowanie to ta propozycja przejdzie bez problemu a z tak ograniczoną inflacją w kilka lat cena ETC to da mun :)
@pawlo74: No i dzisiaj haker miał dostać swoje ETC. Jakoś ich nie otrzymał. Jakoś zrzutu nie widać. A nawet jak by otrzymał to i tak by nie zrzucił bo żadna giełda nie przyjmie tych środków od hakera. A jeśli nawet to mu zablokują te środki - oby na zawsze.
Dlaczego ludzie dziękują zatrzymującym się samochodom na pasach, przecież to nie jest żaden akt łaski tylko gdyby nie ten obowiązek wprowadzony ileś tam lat temu to byłby dalej dziki zachód jak był kiedyś
No i jakaś narazie tylko " PLOTA " że ETC będzie ograniczona liczba o 50 % dostępnych ETC - ale uwaga - jest to info NIEPOTWIERDZONE wyłapane z czatu ( dopóki nie zobaczę oficjalnego infa to traktuję to jako trollowanie. Ale coś jest na rzeczy.
@Amelek: on nie szanuje wolności słowa, on jest tyranem, zamyka ludziom usta na siłę a sam krzyczy, że cenzura na bitcointalk. Ja rozgryzłem go już dawno. Bije z niego fałsz i propaganda a tego ja nienawidzę.
@Amelek: to faktycznie jakaś plota, propozycja jest, że do 100 milionów ETC podaż zostaje tak jak jest a potem tylko 1 milion co roku. Ja myślę, że jeżeli będzie głosowanie to ta propozycja przejdzie bez problemu a z tak ograniczoną inflacją w kilka lat cena ETC to da mun :)
Obecnie bardzo bardzo ciężko jest ostatecznie przebić te 0.0025 -- sprawa się wyjaśni myślę w najbliższych godzinach max kilku dniach.