Wpis z mikrobloga

nie mam sił już na tego człowieka - no ale wolność słowa jest - więc w staram się szanować

@Amelek: on nie szanuje wolności słowa, on jest tyranem, zamyka ludziom usta na siłę a sam krzyczy, że cenzura na bitcointalk. Ja rozgryzłem go już dawno. Bije z niego fałsz i propaganda a tego ja nienawidzę.
No i jakaś narazie tylko " PLOTA " że ETC będzie ograniczona liczba o 50 % dostępnych ETC

@Amelek: to faktycznie jakaś plota, propozycja jest, że do 100 milionów ETC podaż zostaje tak jak jest a potem tylko 1 milion co roku. Ja myślę, że jeżeli będzie głosowanie to ta propozycja przejdzie bez problemu a z tak ograniczoną inflacją w kilka lat cena ETC to da mun :)
Krótkotrwałe spadki tuż po uruchomieniu kontraktu nie oznaczją z automatu, że posiadacze refundowanych ETC się z nich masowo wyprzedali. Część może tak zrobiła, ale bardziej doświadczeni gracze rozłożą swoje transakcje w czasie. No i na chwilę obecną w kontrakcie jest nadal 2,8mln ETC do wzięcia. Spodziewałbym się że faktyczna wyprzedaż ETC zajmie kilka tygodni

@Amelek: @Wymazywanie: patrzcie jaki polityk, dyplomatyczna odpowiedź, powiedział coś a tak naprawdę nie powiedział nic i
@pawlo74: No i dzisiaj haker miał dostać swoje ETC. Jakoś ich nie otrzymał. Jakoś zrzutu nie widać. A nawet jak by otrzymał to i tak by nie zrzucił bo żadna giełda nie przyjmie tych środków od hakera. A jeśli nawet to mu zablokują te środki - oby na zawsze.