Aktywne Wpisy
Pytanie do #rozowepaski
Czy wolnościowe poglądy to serio aż taki redflag i problem dla was? Próbuję znaleźć dziewczynę, ale na wspomnienie o Konfederacji czy Mentzenie kontakt nagle się urywa..
Dodam, że jestem ogarniętym gościem (scrum master 15k here), a nie jakimś piwniczakiem co mieszka z mamą. Serio bolą was niskie i proste podatki, żeby można było się bogacić w sensownym tempie?
#zwiazki #tinder #kiciochpyta #mirekszukazony #seks #badoo #podrywajzwykopem #logikarozowychpaskow
Czy wolnościowe poglądy to serio aż taki redflag i problem dla was? Próbuję znaleźć dziewczynę, ale na wspomnienie o Konfederacji czy Mentzenie kontakt nagle się urywa..
Dodam, że jestem ogarniętym gościem (scrum master 15k here), a nie jakimś piwniczakiem co mieszka z mamą. Serio bolą was niskie i proste podatki, żeby można było się bogacić w sensownym tempie?
#zwiazki #tinder #kiciochpyta #mirekszukazony #seks #badoo #podrywajzwykopem #logikarozowychpaskow
Vegasik69 +1244
Podam przyklad mojego ulubionego championa tj. LeBlanc.
Zwykle ide w 2 buildy.
Pierwszy to morelka -> sorce -> kodeks -> Luden -> Duza rozdzka
Daje mi to calkiem niezly waveclear i 290ap + 15 przebicia
Drugi to morelka -> sorce -> abysal -> void
Daje mi to 240 AP i 15 przebicia, 20 obnizenia i 35% przebicia mresow
I teraz sa 3 pytania.
Co jest pierwsze liczone w przebiciach z buildu nr.2?
Czy ma on sens poza sytuacjami w stylu darius/volibear/tresh ze spiritkami + enemy mid z abysalem/hexdrinkerem i mercami?
Ile na oko przeciwnik musi miec mresow zeby build nr.2 dawal mi wiekszy burst w jednego championa?
#leagueoflegends
Wg mnie w 2 buildzie po abyssalu zrobiłbym Ludena, tak dużo mpen jest irrelevant w tej fazie gry, byłoby to ok, gdyby 4 z 5 graczy enemy składało tylko mr :D
Abyssal -> morello -> buty -> rabadon -> void staff -> zhonya
Na zeda/talona itp.:
zhonya -> morello -> buty -> tu różnie, zależnie do sytuacji.
Nigdy nie składam ludena na lb, useless item dla niej.
@Schnappi: Build z abyssalem jako pierwszy item ma największego winrate'a od 4-5 patchów.
Nie chce nic mowic ale z calego wykopu @Schnappi jest chyba najlepszy i ma najwyzsza dywizje
No bo po co skladac zhonye na LB
Po co ludena(wcześniej niż na 5/6 item)?
Komentarz usunięty przez autora
Bo nie ma dfg
Co do zhonyi to ja też jej raczej nigdy nie składam dopóki nie mam morello, rabadonki, abyssala i void staffa, bo nie lubię matchupów lb vs ad champ i ich unikam. Co też pewnie wynika z tego, że tak jak pisałem wcześniej bardzo lubię zbudować pierwszego abyssala.
W sumie to dlaczego nie warto abyssaa pierwszego? Jak już zbudujesz negatrona
Komentarz usunięty przez autora